*

Αποστολέας Θέμα: Διορίζονται οι εκπαιδευτικοί με αναπηρία 67% και 12 μήνες προϋπηρεσία.  (Αναγνώστηκε 253540 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος foutsouri

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Πολυ σωστη η προταση σου usercls αυριο πρωι θα αρχισω τα τηλ για να την βρω ή εστω να μιλησω με ανθρωπο του γραφειου της ωστε να της γνωστοποιηθει το θεμα μας.Εννοειται οτι αν εμενα στην Αθηνα θα πηγαινα στο υπουργειο μεχρι να βγαλω ακρη.Επειδη ομως ειμαι 700 χλμ μακρια πολεμω με το τηλεφωνο.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος pa.liatsos

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
    • https://www.google.gr/search?q=%CF%80%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CE%B1%CF%84%CF%83%CE%BF%CE%B9+%CE%B5%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CE%B1&client=firefox-b&biw=1024&bih=639&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjyh8n4zpvQAhVLWRQKHQnoDgsQ_AUICCg
με ολο τον σεβασμο στον κοπο που κανανε οι συναδελφοι, θα ηθελα να παρατηρησω το εξης: ξερω ατομα αξιολογα, που δεν εχουν πει το προβλημα τους ουτε στους οικειους τους, για ευνοητους λογους...πιστευω οτι αν δεν φαινεται το προβλημα, εχουν ολο το δικαιωμα να μην πανικοβαλουν τους δικους τους κ τους φιλους τους.Αρα, στο blog δεν γινεται εκ των πραγματων να καταγραφουν ολοι οι καθηγητες που πληρουν τις προϋποθεσεις για το διορισμο.Ασε που μπορει καποιος να μην πληροφορηθει το γεγονος.Ηεγκυκλιος που θα βγει, θα αφορα τον οποιοδηποτε με τα αναλογα κριτηρια.
Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο από την ίση μεταχείριση των ανίσων.
Αριστοτέλης

Αποσυνδεδεμένος suzi-Q

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Συνάδελφε gepeto έχεις δίκιο σε αυτά που λές, πάνω κάτω έχω κάνει την ίδια σκέψη πως μπορεί να υπάρχουν συνάδελφοι που να μην έχουν ενημερωθεί π.χ. για την τροπολογία. Τώρα όσο για το άλλο θέμα όσον αφορά τα προσωπικά δεδομένα δεν υποχρεώνει κανείς κανέναν, όποιος θέλει μπορεί να γραφτεί στο blog ή να σχολιάσει το οτιδήποτε. Κάθε άποψη σεβαστή! Κατανοώ την επιθυμία συναδέλφων να μην γίνεται γνωστή η κατάσταση της υγείας τους και τη σέβομαι

Αποσυνδεδεμένος motsart

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
ΛΟΙΠΟΝ Η ΔΗΜΙΟΥΓΙΑ ΤΟΥ FORUM K ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΤΡΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ  Π Τ ΑΝΕΛΑ

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος pa.liatsos

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
    • https://www.google.gr/search?q=%CF%80%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CE%B1%CF%84%CF%83%CE%BF%CE%B9+%CE%B5%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CE%B1&client=firefox-b&biw=1024&bih=639&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjyh8n4zpvQAhVLWRQKHQnoDgsQ_AUICCg
νομιζω πως στο alfavita-δεξια στις ανακοινωσεις - εχει ενα αρθρο που ειναι πολυ καιριο"σχετικα με τον πινακα Α εκπ/κων ΣΜΕΑΕ"
δειτε το και σχολιαστε το...θεωρω οτι ειναι σημαντικο.
Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο από την ίση μεταχείριση των ανίσων.
Αριστοτέλης

Αποσυνδεδεμένος motsart

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
ΛΟΙΠΟΝ Η ΔΗΜΙΟΥΓΙΑ ΤΟΥ FORUM K ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΤΡΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ  Π Τ ΑΝΕΛΑ

Αποσυνδεδεμένος ΛΙΤΣΑ1

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Τη να κανουμε παιδια να κρυβουμε τα ονοματα μας για να μην το μαθει κανενας .Ουτε εγω θελω να μαθει κανενας για μενα .Πρεπει ομως να ενωθουμε .Μην μας ξεχασουν .Να γινει η ζωη μας πιο ευκολη.Τωρα για των πινακα Α .Εμεις που εχουμε πονεσει στη ζωη μας ξερουμε να διδαξουμεαπο καρδιας . >:(

Αποσυνδεδεμένος nickolas

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Στο

Αποσυνδεδεμένος motsart

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΝΟΜΙΖΩ "Διορίζονται οι εκπαιδευτικοί με αναπηρία 67% και 12 μήνες προϋπηρεσία" ΟΠΩΣ ΤΟ ΛΕΕΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ 12 ΜΗΝΕΣ.

Αποσυνδεδεμένος ΛΙΤΣΑ1

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Φοβ αμαι οτι ο νομος θα μεινει νομος .Κατι πρεπει να κανουμε. Εγω περνω συνεχεια τηλεφωνα ,μου λενε οτι θα ισχυσει απο την επομενη χρονια .Γιατι ψηφιστηκε φετος .Να περνετε και εσεις.Υπαρχουν και αλλοι νομοι που εχουν ψηφιστει και ξεχαστηκαν.Γραβνμ ???

Αποσυνδεδεμένος petrakis

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Αμαν βρε ΛΙΤΣΑ 1 μας εκανες τη διαθεση....τι απαισιοδοξια ειναι αυτη ; το νομο θα τον εφαρμοσουν, κι αν δεν τον εφαρμοσουν θα κινηθουμε δικαστικα! αν ειναι δυνατον δηλαδη ! εμεις πρεπει να δειχνουμε αποφασιστικοι και να μην παρεκλινουμε απ τα κεκτημενα. Εκτος αν νομιζουμε οτι μας λυπηθηκαν και μας καναν χαρη. Τιποτα δε χαριζεται σ αυτη τη ζωη , αυτο ειναι το μονο σιγουρο. Πιεσεις δεχτηκαν , ψηφους θελουν και γι αυτο το καναν. Κι οπως πιεστηκαν και ψηφισαν το νομο με την ιδια ασκουμενη πιεση θα τον εφαρμοσουν. το καλο που τους θελουμε!

Αποσυνδεδεμένος petrakis

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Επισημανση : Εγω δεν εδωσα τα στοιχεια μου στο blog γιατι η προυπηρεσια που εχω ειναι κατω των 12 μηνων.

Αποσυνδεδεμένος ΛΙΤΣΑ1

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Εχεις δικιο συγνωμη.Σε 10 μερες τελειωνω τις χημειοθεραπειες ,δεν ειμαι και στα καλυτερα μου.7χρονια ωρομισθια ειμαι μου ετυχε και αυτο με την υγεια μου.ενωμενοι θα τα καταφερουμε.Μαζι σας εμαθα και υπολογιστες.Αν διοριστουμε κιολας,αυτον τον καιρο μονο εσας εχω και περνω κουραγιο.ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ :)

Αποσυνδεδεμένος Sweetie

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
με ολο τον σεβασμο στον κοπο που κανανε οι συναδελφοι, θα ηθελα να παρατηρησω το εξης: ξερω ατομα αξιολογα, που δεν εχουν πει το προβλημα τους ουτε στους οικειους τους, για ευνοητους λογους...πιστευω οτι αν δεν φαινεται το προβλημα, εχουν ολο το δικαιωμα να μην πανικοβαλουν τους δικους τους κ τους φιλους τους.Αρα, στο blog δεν γινεται εκ των πραγματων να καταγραφουν ολοι οι καθηγητες που πληρουν τις προϋποθεσεις για το διορισμο.Ασε που μπορει καποιος να μην πληροφορηθει το γεγονος.Ηεγκυκλιος που θα βγει, θα αφορα τον οποιοδηποτε με τα αναλογα κριτηρια.

Θα συμφωνήαω με τον συνάδελφο, υπάρχουν και τα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα που δεν θα ήθελαν κάποι 67άριδες να βγάλουν σε κοινή θέα, και πιθανόν να μη δημοσιεύσουν το όνομά τους!

Ωστόσο, μπράβο σε σας και στο blog, είναι μια εμπρακτη κινητοποίηση!!!!!

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182597
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)