*

Αποστολέας Θέμα: Διορίζονται οι εκπαιδευτικοί με αναπηρία 67% και 12 μήνες προϋπηρεσία.  (Αναγνώστηκε 254017 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος iamspongebob

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Με στεναχωρησε που αναφεραται τα ονοματα μας ,στην αρχη ειπα δεν πειραζει αλλα οταν βλεπω οτι απο τους 121 μονο 12 ειχαμε το κουραγιο να γραψουμε το ονομαμας .που ειναι οι αλλη .θα μπορουσατε να γραψετε τα αιτηματα μας χωρις τα ονοματα μας.ετσι και αλλιως οι 12 ζημια κανουν παρα καλο.εχω κλειστει στο σπιτι και δεν ξερει κανενας το προβλημα μου.αν θελετε καντε μου την χαρη και μην ανακοινωνετε παντου τα ονοματα μας.
 >:(

Λίτσα μην ανησυχείς δεν έκανες κάτι κακό για να ντρέπεσαι. Ας ντρέπονται αυτοί που δεν μας διορίζουν ενώ είναι νόμος του Κράτους. Για το ότι είμαστε 12(τώρα 14) πάντα έτσι συμβαίνει δυστυχώς. Λίγοι κινητοποιούνται για όλους.

Όσο για την ασθένεια σε καταλαβαίνω επειδή ίσως ασθένησες πρόσφατα. Προσωπικά τρέχω στα νοσοκομεία από 12 χρονών. Και όλο το καλοκαίρι φέτος έκανα tour  στα νοσοκομεία αντί στα νησιά*. Γιατί να ντρέπομαι αν θα το μάθει οποιοσδήποτε. Λες και φταίω εγώ που αρρώστησα. Έτσι σκέψου και μην φοβάσαι τίποτα.  

*Υπ όψιν ότι επέλεξα να κάνω πολλές εξετάσεις το καλοκαίρι για να μην τις έχω το χειμώνα και χρειάζεται  να παίρνω συνέχεια άδειες. Ακόμα και σε αυτό είμαι ευσυνείδητος. Αυτοί γιατί δεν είναι;
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 28, 2009, 08:18:59 pm από iamspongebob »
http://musicwebstar.blogspot.com/ Το Ν1 μουσικό blog στην Ελλάδα!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος ΛΙΤΣΑ1

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Πηρα πριν λιγο στο 2103442261 και μου ειπαν επιτελους οτι γνωριζουν το νομο αλλα δεν εχουν καμια οδηγια προς το παρον .Ομως μου ειπε οτι αυτο μπορει να γινει και στα μεσα της χρονιας.Εχουν τα ονοματα μας ,περιμενουν τις αναλογες πιστωσεις.Αν δεν θα υπαρχουν για φετος αυτο θα γινει τον ΑΥΓΟΥΣΤΟ .Δεν μου απεκλεισε ομως και για τη διαρκεια της φετινης χρονιας.Να περνουμε ολοι στο υπουργειο να ρωταμε.Ειδατε μαθανε και το νομο.ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΚΑΦΕ. ???

Αποσυνδεδεμένος pa.liatsos

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
    • https://www.google.gr/search?q=%CF%80%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CE%B1%CF%84%CF%83%CE%BF%CE%B9+%CE%B5%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CE%B1&client=firefox-b&biw=1024&bih=639&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjyh8n4zpvQAhVLWRQKHQnoDgsQ_AUICCg
καλημερα! :D
μπορειτε να παρετε τηλ. στο ραδιοφωνο του ΣΚΑΙ( 2104800095) κ να ρωτατε υποψηφιους βουλευτες - κυριως των 2 κομματων - ποτε θα εφαρμοσουν το νομο για τους εκπ/κους με 67 % αναπηρια κ 12μηνη προϋπηρεσια. Οι ερωτησεις υποβαλλονται καθε πρωι ζωντανα στο ραδιο.
( μπορειτε και ανωνυμα, ή με μονο το μικρο σας)
Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο από την ίση μεταχείριση των ανίσων.
Αριστοτέλης

Αποσυνδεδεμένος xp123

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
[bΓεια σε όλους.είδα μία παράθεση από έναν χρήστη που έγραφε ότι ίσως ο νόμος εφαρμοστεί τον άλλο Αύγουστο.ο νόμος ορίζει το διορισμό αεντός της σχολικής διάρκειας 2009-2010.θα εφαρμοστεί οπότε ούτως ή άλλως.τα πολλά λόγια είναι φτώχεια.........[/b]

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος ΛΙΤΣΑ1

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Αν εσυ το θελεις μια εγω που εχω 2 παιδια στην Α δημοτικου και κανω και χημειοθεραπειες το θελω 10.Εγω με τα λογια τα μεγαλα παρα τα προβληματα μου πηρα τηλ στο υπουργειο εχω βρει και 2 υπουργους εσυ τη εχεις κανει μεχρι τωρα ?Αυτα που εγραψα μου τα ειπαν στο υπουργειο και αμεσως σας ενημερωσα. :P

Αποσυνδεδεμένος pa.liatsos

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
    • https://www.google.gr/search?q=%CF%80%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CE%B1%CF%84%CF%83%CE%BF%CE%B9+%CE%B5%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CE%B1&client=firefox-b&biw=1024&bih=639&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjyh8n4zpvQAhVLWRQKHQnoDgsQ_AUICCg
να δειτε που στο τελος, θα διοριστουμε με τον Ενιαιο πινακα στην Καπερναουμ
και θαρθουν οι μεταγενεστεροι να διοριστουν με τον νομο σπιτια τους
κ μετα, θα τραβαμε....ζορια με αποσπασεις κ παρακαλια.... για εελλεεοοςς
 :P :P :P :-\ :o :o 8) 8)
Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο από την ίση μεταχείριση των ανίσων.
Αριστοτέλης

Αποσυνδεδεμένος flair

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Παιδιά όσοι διορίζονται με αυτή τη ρύθμιση, διορίζονται σε όποιο μέρος θέλουν ε; Επίσης, αν κάποιος μαζέψει 12 μόρια στα μέσα της χρονιάς, θα περιμένει να τελειώσει το σχολικό έτος ή μπορεί να διοριστεί κατά τη διάρκεια αυτού;
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 30, 2009, 01:38:19 pm από flair »

Αποσυνδεδεμένος kostasg

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
MAKARI......

Αποσυνδεδεμένος usercls

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
ΗΡΘΕ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΗ ΑΛΛΑ................. ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ :-\

AΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ neolaia.gr

θα ήθελα και εγώ να σας ρωτήσω για την τροπολογία που ψηφίστηκε σχετικά με τους εκπαιδευτικούς με αναπηρία 67% και την 12μηνη προϋπηρεσία (το Φ.Ε.Κ κυκλοφόρησε στις 8/9/2009 τεύχος Α 156), πότε σκοπεύετε να την εφαρμόσετε και ΚΥΡΙΩΣ αν θα απαιτείται Παιδαγωγική Κατάρτιση για τους κλάδους που δεν προέρχονται από καθηγητικές σχολές, όπως ΠΕ19-20.

Θα πρέπει να είμαι ξεκάθαρος. Ο νόμος είναι νόμος και θα πρέπει να τηρείται και να εφαρμόζεται. Οπότε δεν βλέπω γιατί να μην εφαρμόσουμε μια τροπολογία, η οποία ψηφίστηκε και αποτελεί πλέον διάταξη του σχετικού νόμου. Όσον αφορά το δεύτερο σκέλος της ερώτησης σας, σύμφωνα με τη διάταξη δεν απαιτείται παιδαγωγική κατάρτιση. Το μόνο που απαιτείται είναι πραγματική 12μηνη προϋπηρεσία.
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 30, 2009, 01:41:57 pm από usercls »

Αποσυνδεδεμένος ΛΙΤΣΑ1

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Ποτε δεν μας ειπρ θα διοριστουμε.Παντος τα νεα ειναι πολυ καλα.Μπραβο σας παιδια,αν τωρα βγουν οι αλλοι δεν πιστευω να εχουμε προβλημα .Η Περλεπε-σηφουνακη ειχε ζητησει απο περισι και ο Πιπεργιας που μιλησα μαζι του ειπε οτι θα μας βοηθησει.Ο ΑΓΩΝΑς ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ. :)

Αποσυνδεδεμένος motsart

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
περα απο τη περλεπε αναλογη ερωτηση απο το πασοκ εκαναν και ο βασιλης οικονομου και η αραπογλου παλιοτερα κ οσον αφορα η απαντηση του σπηλιωτοπουλου ειναι ξεκαθαρη και λεει το αυτονοητο αυτο που λεει ο νομος το δικιο ειναι με το μερος μας ...θελει αγωνα ομως

Αποσυνδεδεμένος ΛΙΤΣΑ1

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Μοτσαρτ χαιρομαι με αυτο που λες αρα δεν εχουμε να φοβομαστε τιποτα ακομα και αν αλλαξει η κυβερνηση. :)

Αποσυνδεδεμένος usercls

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Σημερα επικοινωνησα για μια ακομη φορα με το υπεπθ και οπως παντα ακουσα τα ιδια.Στην ερωτηση μουγια τον αν εχουν κανει  καποια προεργασια(συνγραφη της υπουργικης αποφασης) ηταν αρνητικοι.Ουτε ασχολουντε με μας. Ολοι λενε οτι θα γινει αλλα εγω απορω. ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ; Μετα τις 4/10 πρεπει να πιεσουμε πιο πολυ.

Αποσυνδεδεμένος iamspongebob

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Υπουργός: Οπότε δεν βλέπω γιατί να μην εφαρμόσουμε μια τροπολογία, η οποία ψηφίστηκε και αποτελεί πλέον διάταξη του σχετικού νόμου.

Έλα βρε... Θα μας πεις και πότε θα την εφαρμόσεις όμως; Πότε θα την βγάλεις αυτή την απόφαση για "τα ειδικότερα κριτήρια της σειράς διορισμού των υποψηφίων" που λέει ο νόμος; Όταν δεν θα είσαι υπούργος;

Πο πο... ( που κάνω και στην Α δημοτικού φέτος :-) ) και το δούλεμα συνεχίζεται.
http://musicwebstar.blogspot.com/ Το Ν1 μουσικό blog στην Ελλάδα!

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182685
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 681
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)