0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
και εγώ αυτό θα κάνω θα πάρω τα χαρτιά μου μαζί μου.Το θέμα είναι όμως οτι σε περίπτωση που διοριστείς θα πρέπει μέσα σε κάποιο χρονικό διάστημα να παρουσιαστείς στον τόπο διορισμου και αυτό το χρονικό διάστημα ελπίζω να είναι μετά τις 15 για να προλάβω να γυρίσω (αν διοριστώ βέβαια )
σε περιπτωση μονιμου διορισμου,η δευτεροβαθμια σε ενημερωνει για τα κενα και εσυ τα δηλωνεις με σειρα προτιμησης?αν για χ-ψ λογους δεν θελεις να δηλωσεις καποιο σχολειο,εχεις αυτο το δικαιωμα?sorry για την αγνοια μου...
Παράθεση από: iona στις Ιουλίου 28, 2009, 01:36:04 pmΠαράθεσηπως και πως περιμέναμε τις gαmoδιακοπες και τώρα τι;;;την αλλη βδομάδα η εγκύκλιος!!!!!καλά....αυτό με τις διακοπές είναι πονεμένη ιστορία Σου λένε τέλη ιουλίου με αρχές αυγούστου βγαIνει η εγκύκλιος, οπότε δεν πας πουθενά.Μέτα προς τα μέσα αυγούστου σου λένε οτι πρέπει να παρουσιαστείς μέσα σε 4 μέρες σε κανένα κατσάβραχο και ρωτώ: ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΩ;;;;; εγώ πήγα διακοπές και πήρα τα χαρτιά μου μαζί μου (άσχετα που δεν βγήκε τίποτα). Εξάλλου έχω μάθει ότι αίτηση μπορεί να κάνει κανείς σε όποιο μέρος βρίσκεται, οπότε γιατί να χάσετε τις διακοπές σας?Γραφείο Δευτεροβάθμιας ή ΚΕΠ στην Πράγα ή στη
Παράθεσηπως και πως περιμέναμε τις gαmoδιακοπες και τώρα τι;;;την αλλη βδομάδα η εγκύκλιος!!!!!καλά....αυτό με τις διακοπές είναι πονεμένη ιστορία Σου λένε τέλη ιουλίου με αρχές αυγούστου βγαIνει η εγκύκλιος, οπότε δεν πας πουθενά.Μέτα προς τα μέσα αυγούστου σου λένε οτι πρέπει να παρουσιαστείς μέσα σε 4 μέρες σε κανένα κατσάβραχο και ρωτώ: ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΩ;;;;;
πως και πως περιμέναμε τις gαmoδιακοπες και τώρα τι;;;την αλλη βδομάδα η εγκύκλιος!!!!!
Πηρα διαφορα τηλεφωνα σε Υπεπθ και καποιο απο αυτα μου πε μαλον την αλλη Παρασκευη η εγκυκλιος