0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Φαντάζομαι ότι και μια τυποποιημένη εξουσιοδότηση του τύπου...Εξουσιοδοτώ τον/την τάδε να καταθέσει τα χαρτιά μου/ τις επιλογές μου για μόνιμο διορισμό εκπαιδευτικών είναι αρκετό.
Πέρυσι οι διορισμοί ανακοινώθηκαν μέσα σε 2 μέρες. Τα ΠΕΚ ξεκίνησαν 25/08.Όντως μπορείς να κάνεις 2 απουσίες.Ρώτα μήπως μπορείς να περάσεις ΠΕΚ στην Αθήνα. Για άλλες περιοχές ξέρω ότι γίνεται.
Σε εμάς γίνονταν απόγευμα γιατί το πρωί τα παιδιά είχαν σχολείο. Όταν δε λειτουργεί το σχολείο τα ΠΕΚ συνήθως γίνονται πρωί.L.K. έχεις δικαιωμα να μην παρακολουθησεις τα ΠΕΚ φέτος αλλά του χρόνου. Για think about it αμα έχεις δουλειά.
Ευχαριστώ για μια ακόμη φορά. Αφού υπάρχει η δυνατότητα να τα κάνω του χρόνου, θα δω το πρόγραμμα που θα βγάλουν και θ' αποφασίσω.
Παράθεση από: LK στις Αυγούστου 04, 2009, 09:49:43 amΕυχαριστώ για μια ακόμη φορά. Αφού υπάρχει η δυνατότητα να τα κάνω του χρόνου, θα δω το πρόγραμμα που θα βγάλουν και θ' αποφασίσω. Σκέψου όμως ότι από 1-1-2010 μπορεί να κόψουν το επίδομα εξωδιδακτικής απασχόλησης (350ε) για τους νεοδιοριζόμενους. Δεν είναι κρίμα να το χάσεις για μια χρονιά;
καλημερα!τι ακριβως ειναι αυτο το επιδομα?