0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ Οι υποψήφιοι θα πρέπει να υποβάλουν μαζί με το έντυπο της Αίτησης-Δήλωσης, ανάμεσα σε άλλα και τα παρακάτω δικαιολογητικά: 1. Επίσημο αντίγραφο ή φωτοαντίγραφο του τίτλου σπουδών, στο οποίο θα αναγράφεται η ημεροχρονολογία και ο βαθμός κτήσης του πτυχίου. 2. Αντίγραφο του πιστοποιητικού στρατολογίας τύπου Α΄ από το οποίο να προκύπτει ότι έχει εκπληρώσει τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις ή ότι έχει οριστικά νόμιμα απαλλαγεί από αυτές, κατά το χρόνο λήξης της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων. 3. Φωτοτυπία δελτίου ταυτότητας ή διαβατηρίου. Στοιχεία του δελτίου ταυτότητας και του αριθμού κινητού τηλεφώνου, που έχουν δηλωθεί κατά την υποβολή της αίτησης ένταξης στους ενιαίους πίνακες αναπληρωτών σχολ. έτους 2008-2009 και έχουν μεταβληθεί δηλώνονται υποχρεωτικά με υπεύθυνη δήλωση του άρθρου 8 του Ν.1599/1986. 4. Τίτλο Παιδαγωγικής Επάρκειας, εφόσον αποτέλεσε κριτήριο κατάταξης στον οικείο πίνακα
Εγω πιστευω την Παρασκευη θα βγει η εγκυκλιος και την επομενη Παρασκευη θα ξερουμε την περιοχη διορισμου μας.Μηπως ειμαι αισιοδοξος?
Την άλλη Τετάρτη θα ξέρουμε.....Οι αιτήσεις θα ξεκινήσουν σίγουρα από αυτή τη βδομάδα Παρασκευή-Δευτέρα-Τρίτη και θα βγούνε την Τετάρτη.
Ευαγγελια ετοιμασε τισ βαλιτσες σου σιγα σιγα...
Τι ειδικότητα είστε συνάδερφοι και σε ποια περιοχή περιμένετε να διριστείτε;
Εμενα δε με νοιαζει που θα ειμαι..Αρκει να ειμαι κοντα στην Αθηναααα