0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εμενα δε με νοιαζει που θα ειμαι..Αρκει να ειμαι κοντα στην Αθηναααα
Καλησπέρα. Συγχαρητήρια σε όλους όσοι πρόκειται να διοριστούν! Καταλαβαίνω την αγωνία σας καθώς και την αγανάκτησή σας λόγω της καθυστέρησης της εγκυκλίου διορισμού. Μη ζηλεύετε όμως τους νέους που είναι στις παραλίες και λιάζονται. Οι περισσότεροι από αυτούς ασκούν κάποιο επάγγελμα που δεν τους ικανοποιεί, πολλοί είναι άνεργοι, ενώ επίσης υπάρχουν και πολλοί συνάδελφοί μας εκπαιδευτικοί που απέτυχαν στο ΑΣΕΠ. Δόξα τω Θεώ να λέμε και να μην ξεχνάμε ότι όσο εμείς είμαστε κολλημένοι στον H/Y περιμένοντας την ανακοίνωση της εγκυκλίου, κάποιοι υπάλληλοι του Υπουργείου δουλεύουν εντατικά για να ικανοποιήσουν όλα τα αιτήματατων των εκπαιδευτικών, όπως αποσπάσεις, μεταθέσεις, διορισμούς πολυτέκνων, λοιπούς διορισμούς κ.α. Ευχαριστώ.
Παράθεση από: giannisss στις Αυγούστου 05, 2009, 11:54:48 amΕμενα δε με νοιαζει που θα ειμαι..Αρκει να ειμαι κοντα στην Αθηναααα ε ρε κόλλημα!!εγω που αφήνω τη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ???εσυ φιλετάκι θα παρεις,το ειπαμε...
Παράθεση από: Ευ-αγγελία στις Αυγούστου 05, 2009, 11:56:40 amΠαράθεση από: giannisss στις Αυγούστου 05, 2009, 11:54:48 amΕμενα δε με νοιαζει που θα ειμαι..Αρκει να ειμαι κοντα στην Αθηναααα ε ρε κόλλημα!!εγω που αφήνω τη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ???εσυ φιλετάκι θα παρεις,το ειπαμε... αχ σε καταλαβαίνω!!! Δεν αφήνεται έτσι εύκολα αυτή η πόλη!!!
Παράθεση από: susan sarandon στις Αυγούστου 05, 2009, 01:43:09 pmΠαράθεση από: Ευ-αγγελία στις Αυγούστου 05, 2009, 11:56:40 amΠαράθεση από: giannisss στις Αυγούστου 05, 2009, 11:54:48 amΕμενα δε με νοιαζει που θα ειμαι..Αρκει να ειμαι κοντα στην Αθηναααα ε ρε κόλλημα!!εγω που αφήνω τη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ???εσυ φιλετάκι θα παρεις,το ειπαμε... αχ σε καταλαβαίνω!!! Δεν αφήνεται έτσι εύκολα αυτή η πόλη!!! αχ....τι να κανουμε;θα ερχομαι πασχα,χριστουγεννα κ καλοκαιρια..κ καποια στιγμη πισω με μεταθεση..ας φυγουμε πρωτα με το καλο...εσυ αθηναια εισαι?
Ναι οντως,δεν αφηνει κανεις ευκολα την Αθηνα..