0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
και εγω ειμαι διοριστεα της β φουρνιας.φυσικα και θα τα κανουμε τι θεση εχεις;;;;
Μήπως κανείς ξέρει καμιά διεύθυνση που να λέει τι οργανικότητα έχει το κάθε σχολείο?Στη σελίδα του Υπεπθ λέει τα παλιά..Δεν τα ανανεώνουν..
Η εγκύκλιος για Α/θμια αναφέρει:Οι υποψήφιοι που ανήκουν στις κατηγορίες των «30μηνιτών» και «24/μηνιτών» θα απορροφηθούν όλοιΕπίσης:4. Στις διατάξεις του άρθρου 21 παρ.2 του Ν.3328/2005 (ΦΕΚ 80/1-4-2005 τ.Α΄) ορίζεται ότι οι εκπαιδευτικοί, που διορίζονται σε δυσπρόσιτα σχολεία του Ν.1143/1981 υπηρετούν σ΄ αυτά επί μία τουλάχιστον συνεχή διετία αποκλειόμενης απολύτως και για οποιονδήποτε λόγο της αποσπάσεως, μεταθέσεως ή μετατάξεως τους από τα σχολεία αυτά κατά τη διάρκεια της διετίας.ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ Ι: Η προϋπόθεση της διετίας ισχύει μόνον για τις περιπτώσεις διορισμού από τον πίνακα διοριστέων του ΑΣΕΠ, καθώς σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 13 παρ.45 περίπτ. β΄του Ν.3149/2003 (ΦΕΚ 141/10-6-2003 τ.Α΄) και την αριθ. 329/2005
ΓΕΙΑ ΣΑΣ!ΕΙΜΑΙ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ-ΔΑΣΚΑΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΑ.
[quote author=