0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πώς σας φαίνονται οι διαθέσιμες θέσεις για τους ΠΕ02; Φαντάζομαι ότι οι πρώτοι στη λίστα θα κάνουν πάρτι. Από κει και κάτω όμως............... Απάντηση με παράθεσηΚαλά τους φυσικούς τους χαντακώσανε. Ούτε Θήβα, ούτε Κόρινθος, ούτε Χαλκίδα, ούτε Τρίπολη. Πολύ Μακεδονία παίζει και μας φοβίζει εμας που είμαστε κάτω απ' το αυλάκι.
Για τον κλαδο ΠΕ06 Αγγλικης παρατηρεισατε οτι κανουν αιτηση μονο οι 30/ιτες?Δηλ. θα περιμενουμε ξεχωριστη εγκυκλιο για 24μηνο και 40% ή ν'αρχισω να φοβαμαι οτι δε θα βγει καθολου???
Καλησπέρα σε όλους/-ες!΄Οποιος γνωρίζει κάτι για ΠΕ_06 24μηνου, ας μας ενημερώσει, διότι έχουμε πανικοβληθεί «κάποιοι»...
Παράθεση από: erietta στις Αυγούστου 06, 2009, 01:16:41 pmΠώς σας φαίνονται οι διαθέσιμες θέσεις για τους ΠΕ02; Φαντάζομαι ότι οι πρώτοι στη λίστα θα κάνουν πάρτι. Από κει και κάτω όμως............... Απάντηση με παράθεσηΚαλά τους φυσικούς τους χαντακώσανε. Ούτε Θήβα, ούτε Κόρινθος, ούτε Χαλκίδα, ούτε Τρίπολη. Πολύ Μακεδονία παίζει και μας φοβίζει εμας που είμαστε κάτω απ' το αυλάκι. Συγνωμη ρε παιδια, αλλα ΕΛΕΟΣ!!!!Εγω που ειμαι ΠΕ02 απο Κεντρικη Μακεδονια, που να παω μου λετε? Μην τρελαθουμε κι ολας!!!!!
Υπάρχει Πληροφορικός με 30/μηνο και παιδαγωγική επάρκεια???
Δεν μου ανοίγει τις περιοχές διορισμού.Όλα τα υπόλοιπα ναι.
Πιστεύω ότι για άλλη μια φορά επιβεβαιώνεται ότι όσοι είναι διοριστέοι της α' φουρνιάς είναι οι πλέον αδικημένοι. Θα δούμε τις θέσεις που θα βγουν του χρόνου και θα τραβάμε τα μαλλιά μας. Όντως πρόβλημα έχουν οι φιλόλογοι της Μακεδονίας. Αναγκαστικά δηλώνουν Ξάνθη, Έβρο και αυτά τα πολλά. Ακόμη χειρότερα, δεν έβαλαν Δ Δωδεκανήσου, αλλά μόνο δυσπρόσιτα της Δ Δωδεκανήσου. Τι να πω............. δεν τα περίμενα τόσο άσχημα τα πράγματα.