0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: heren στις Αυγούστου 06, 2009, 01:52:40 pmΥπάρχει Πληροφορικός με 30/μηνο και παιδαγωγική επάρκεια??? Ναι...1 άτομο είναι...Ο 1ος στον πίνακα διορισμών...
Υπάρχει Πληροφορικός με 30/μηνο και παιδαγωγική επάρκεια???
Να ρωτήσω κάτι, βρε παιδιά; Εγώ λέω να μη βάλω δυσπρόσιτα στις 30 επιλογές μου, αλλά μόνο περιοχές και λέω να βάλω τικ στα κουτάκια: "ναι και στις λοιπές περιοχές", "ναι σε όλα τα δυσπρόσιτα". Είμαι καλυμμένη;
Παράθεση από: LK στις Αυγούστου 06, 2009, 02:04:14 pmΝα ρωτήσω κάτι, βρε παιδιά; Εγώ λέω να μη βάλω δυσπρόσιτα στις 30 επιλογές μου, αλλά μόνο περιοχές και λέω να βάλω τικ στα κουτάκια: "ναι και στις λοιπές περιοχές", "ναι σε όλα τα δυσπρόσιτα". Είμαι καλυμμένη; Φυσικά !
Οι περιοχές διορισμών είναι κοινές για όλες τις κατηγορίες ; Δηλαδή και για 30μηνίτες,και για 24μηνίτες και για του40% και για τους διοριστέους του ΑΣΕΠ ;
Να ρωτήσω κάτι; Στις περιοχές διορισμού συγκαταλέγονται και τα δυσπρόσιτα; Παράδειγμα Α Αιτωλ/νία και Δ Αιτωλ/νίας που δίνει στους φιλολόγους σημαίνει ότι στη Δ Αιτωλ/νίας έχει και επιπλέον θέσεις εκτός του δυσπρόσιτου στο Μύτικα; Όπως επίσης δίνει Α Λέσβου μόνο, σημαίνει ότι στη Γ Λέσβου έχει μόνο τα δυσπρόσιτα που δίνει στον πίνακα;Ελπίζω να μην σας μπέρδεψα.