0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παιδιά μια ερώτηση σχετικά με τα δυσπρόσιτα και τη δέσμευση της διετίας:Αν δηλώσω δυσπρόσιτο (ονομαστικά) και με καλέσουν, αλλά δεν υπηρετήσω φέτος (λόγω άδειας εγκυμοσύνης, ανατροφής κτλ.), πρέπει να υπηρετήσω στο συγκεκριμένο μέρος υποχρεωτικά την επόμενη χρονιά? Και αν έχω και την επόμενη χρονιά άδεια (πχ. αν έχω φέτος άδεια επαπειλούμενης, τοκετού, λοχείας κτλ και του χρόνου πάρω την άδεια ανατροφής...!) θεωρείται ότι έχω ξεμπερδέψει με την υποχρέωση της διετίας??? Δηλ. την τρίτη χρονιά μπορώ να πάρω μετάθεση και να πάω κάπου αλλού, έχοντας και τα μόρια του δυσπρόσιτου?!
βγηκαν τα προσωρινα ασεπ για ΠΕ08 κ 10.Αντε ας ελπισουμε να προχωρησουν κ με τα οριστικα των αγγλικων συντομα
Παιδια sos!Ο ενιαιος πινακας διορισμων και ο ενιαιος πινακας αναπληρωτων ειναι ο ιδιος?Η προκηρυξη της β'βαθμιας λεει οτι διοριζεται το 40% απο τον ΕΝΙΑΙΟ ΠΙΝΑΚΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ.
Έχει καταλάβει κανείς εάν θα απορροφηθεί όλο το 30μηνο και το 24μηνο σε όλες τις ειδικότητες? Στην εγκύκλιο της πρωτοβάθμιας υπήρχε παράγραφος που το διευκ΄ρινιζε αλλά σε αυτή την εγκύκλιο, απουσιάζει.
Ti μπορει να σημαινει;Παράθεση από: tsiartas στις Αυγούστου 06, 2009, 02:23:51 pmΈχει καταλάβει κανείς εάν θα απορροφηθεί όλο το 30μηνο και το 24μηνο σε όλες τις ειδικότητες? Στην εγκύκλιο της πρωτοβάθμιας υπήρχε παράγραφος που το διευκ΄ρινιζε αλλά σε αυτή την εγκύκλιο, απουσιάζει.
Παράθεση από: resquer στις Αυγούστου 06, 2009, 03:18:17 pmTi μπορει να σημαινει;Παράθεση από: tsiartas στις Αυγούστου 06, 2009, 02:23:51 pmΈχει καταλάβει κανείς εάν θα απορροφηθεί όλο το 30μηνο και το 24μηνο σε όλες τις ειδικότητες? Στην εγκύκλιο της πρωτοβάθμιας υπήρχε παράγραφος που το διευκ΄ρινιζε αλλά σε αυτή την εγκύκλιο, απουσιάζει.Σου απαντώ με το σχετικό σύνδεσμοhttp://www.alfavita.gr/anakoinoseis/ank1_8_9_959.php