0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
βγηκαν τα προσωρινα ασεπ για ΠΕ08 κ 10.Αντε ας ελπισουμε να προχωρησουν κ με τα οριστικα των αγγλικων συντομα
Παράθεση από: mel στις Αυγούστου 06, 2009, 02:22:31 pmβγηκαν τα προσωρινα ασεπ για ΠΕ08 κ 10.Αντε ας ελπισουμε να προχωρησουν κ με τα οριστικα των αγγλικων συντομαΚι ας ελπισουμε να μην περιμενουμε τη ληξη των ενστασεων τους.δηλ.21-8.
Ας με βοηθήσει κάποιος σας παρακαλώ γιατί εδώ που είμαι σε ξένο υπολογιστή δεν έχω το χρόνο να διαβάσω αναλυτικά την εγκύκλιο δευτεροβάθμιας. Τι εννοεί ότι καλεί όλους τους κλάδους? Κ αυτούς που δεν έχουν βγει τα οριστικά? Εγώ είμια πε06. Κάνω κ εγώ αίτηση μόνιμου διορισμού?
Παράθεση από: GTI στις Αυγούστου 06, 2009, 04:32:23 pmΠαράθεση από: mel στις Αυγούστου 06, 2009, 02:22:31 pmβγηκαν τα προσωρινα ασεπ για ΠΕ08 κ 10.Αντε ας ελπισουμε να προχωρησουν κ με τα οριστικα των αγγλικων συντομαΚι ας ελπισουμε να μην περιμενουμε τη ληξη των ενστασεων τους.δηλ.21-8.Καλα αν ειναι να περιμενουμε να βγαλουν 1 εγκυκλιο για ολες τις υπολοιπες ειδικοτητες χαθηκαμε. Τουλαχιστον ας μας πουν οτι σκοπεουν να το κανουν αυτο να μην περναμε ολο το χρονο μας μπροστα απο το PC. Αν δεν βγουν μεχρι 20 Αυγουστου οι τοποθετησεις τι θα γινει με τα ΠΕΚ?
Η απορρόφηση ή μη του συνόλου του 24μήνου ή 30μήνου είναι ο καθοριστικότερος παράγοντας που θα επηρεάσει τη βάση του 40% (και αλυσιδωτά τη «βάση» του ΑΣΕΠ - επιλαχόντες) σε όλες τις ειδικότητες, καθώς με τις φήμες περί μείωσης μισθού και την είσοδο των ΟΑΕΔιτών στους πίνακες διορισμού από του χρόνου, πιστεύω ότι θα είναι πολύ λίγοι(έως κανένας) αυτοί που δεν θα αποδεχθούν το διορισμό. Νομίζω ότι θα έπρεπε να υπάρχει μια ξεκάθαρη απάντηση από το ΥΠΕΠΘ για το ποσοστό απορρόφησης των παραπάνω περιπτώσεων για κάθε ειδικότητα, που θα βγάλει από την αγωνία τους χιλιάδες εκπαιδευτικούς που είναι στο όριο του διορισμού.