0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Θα ήθελα να μάθω αν μπορουμε να βρουμε τα κένα ΠΕ02 που υπάρχουν σε κάθε διευθυνση.Το ιντερνετ ή το τηλ θα με βοηθησει;
Παράθεση από: shania στις Αυγούστου 09, 2009, 02:12:11 pmΠαράθεση από: marooned στις Αυγούστου 09, 2009, 12:22:40 pmΜπορεί να ακουστεί αφελής η ερώτηση, είναι η πρώτη φορά ωστόσο που δίνω ΑΣΕΠ και δεν γνωρίζω πολλά.Είμαι βιολόγος, 55η στην κατάταξη των επιτυχόντων ΑΣΕΠ. Ο αριθμός διοριστέων είναι 53. Με αφορά η εγκύκλιος διορισμού; Πρέπει να δηλώσω περιοχές σε περίπτωση που του χρόνου με πάρουν ως επιλαχούσα;Ευχαριστώ.Αν ο συνολικός αριθμός διοριστέων(δηλαδη και για φέτος και για του χρόνου) στην ειδικότητά σου είναι 53 και εσύ είσαι η 55η σε αυτή τη φάση δεν μπορείς να κάνεις τίποτα.Είναι πολύ πιθανό να διοριστείς τον επόμενο Σεπτέμβριο ως επιλαχούσα αλλά αυτό γίνεται πάντοτε με ξεχωριστή εγκύκλιο(διαφορετική από αυτή που περιλαμβάνει τους αρχικούς διοριστέους) η οποία μάλιστα αργεί αρκετά.Πέρυσι βγήκε 28/8 και τα αποτελέσματα ανακοινώθηκαν μέσα Σεπτέμβρη.Η περυσινή εγκύκλιος μάλιστα εμπεριείχε ονομαστικά όλους τους επιλαχόντες.Σε αυτή τη φάση δεν μπορείς να κάνεις τίποτα γιατί δε θεωρείσαι διοριστέα.Οι επιλαχόντες προκύπτουν από ασεπίτες που διορίζονται με 24μηνο ή 40% και φυσικά επιλέγουν να διοριστούν με αυτούς τους τρόπους.Του χρόνου το καλοκαίρι θα ξέρεις σίγουρα.Ευχαριστώ πολύ για την κατατοπιστική σου απάντηση!
Παράθεση από: marooned στις Αυγούστου 09, 2009, 12:22:40 pmΜπορεί να ακουστεί αφελής η ερώτηση, είναι η πρώτη φορά ωστόσο που δίνω ΑΣΕΠ και δεν γνωρίζω πολλά.Είμαι βιολόγος, 55η στην κατάταξη των επιτυχόντων ΑΣΕΠ. Ο αριθμός διοριστέων είναι 53. Με αφορά η εγκύκλιος διορισμού; Πρέπει να δηλώσω περιοχές σε περίπτωση που του χρόνου με πάρουν ως επιλαχούσα;Ευχαριστώ.Αν ο συνολικός αριθμός διοριστέων(δηλαδη και για φέτος και για του χρόνου) στην ειδικότητά σου είναι 53 και εσύ είσαι η 55η σε αυτή τη φάση δεν μπορείς να κάνεις τίποτα.Είναι πολύ πιθανό να διοριστείς τον επόμενο Σεπτέμβριο ως επιλαχούσα αλλά αυτό γίνεται πάντοτε με ξεχωριστή εγκύκλιο(διαφορετική από αυτή που περιλαμβάνει τους αρχικούς διοριστέους) η οποία μάλιστα αργεί αρκετά.Πέρυσι βγήκε 28/8 και τα αποτελέσματα ανακοινώθηκαν μέσα Σεπτέμβρη.Η περυσινή εγκύκλιος μάλιστα εμπεριείχε ονομαστικά όλους τους επιλαχόντες.Σε αυτή τη φάση δεν μπορείς να κάνεις τίποτα γιατί δε θεωρείσαι διοριστέα.Οι επιλαχόντες προκύπτουν από ασεπίτες που διορίζονται με 24μηνο ή 40% και φυσικά επιλέγουν να διοριστούν με αυτούς τους τρόπους.Του χρόνου το καλοκαίρι θα ξέρεις σίγουρα.
Μπορεί να ακουστεί αφελής η ερώτηση, είναι η πρώτη φορά ωστόσο που δίνω ΑΣΕΠ και δεν γνωρίζω πολλά.Είμαι βιολόγος, 55η στην κατάταξη των επιτυχόντων ΑΣΕΠ. Ο αριθμός διοριστέων είναι 53. Με αφορά η εγκύκλιος διορισμού; Πρέπει να δηλώσω περιοχές σε περίπτωση που του χρόνου με πάρουν ως επιλαχούσα;Ευχαριστώ.
δεχονται κανονικα πιστευω επικυρωμενα αντιγραφα πτυχιων.
αυτο το ΦΕΚ που εννοειται οτι δημοσιευονται οι διοριστεοι λεει οτι εχει σταλει για δημοσιευση.Αν εχει δημοσιευθει πως μπορει καποιος να το δει στη σελιδα του ΕΤ;
Παιδιά σήμερα κατέθεσα την αίτηση μου στην Α Αθήνας και είχε αρκετό κόσμο, ιδίως φιλολόγους. Η κοπέλα που μου πέρασε την αίτηση μου επικύρωσε και τα χαρτιά, είχα απλές φωτοτυπίες και τα πρωτότυπα. Πήγαν όλα ok. Πότε λέτε να βγούνε τα ονόματα; Λέτε Τετάρτη; Εν τω μεταξει τι είναι πάλι τούτο; '' Κύριε Υφυπουργέ,Με την παραπάνω σχετική εγκύκλιο καθορίζεται ως ημερομηνία λήξης της υποβολής των αιτήσεων για μόνιμο διορισμό στην Π.Ε. η 11η Αυγούστου 2009. Όμως, η ημερομηνία αυτή δημιουργεί πρόβλημα σε στρατευμένους συναδέλφους μας οι οποίοι απολύονται στις 12 και 13 Αυγούστου 2009 και δεν έχουν δικαίωμα υποβολής δήλωσης, σε αντίθεση με άλλους που απολύονται στις 11 Αυγούστου και έχουν αυτό το δικαίωμα.Για να μη δημιουργούνται αδικίες, το Δ.Σ. της ΔΟΕ ζητά να παρατείνετε την προθεσμία υποβολής δήλωσης μόνιμου διορισμού μέχρι τις 14.8.09.''Αν γίνει αυτό θα μας φάει η αγωνία μες στο 15Αυγουστο.