0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
εγω θα ηθελα να κεντραρω καπου αλλου παιδια.μιλαμε για την αναξιοκρατια,για την ενσταση κατα των οαεδιτων,για την νεα τροπολογια...και ολα αυτα λιγο η πολυ αποτελουν σκανδαλο.για μενα ομως αποτελει σκανδαλο και η ελλειψη αξιολογησης ολων των απο χρονια διορισμενων που δεν εχουν επιμορφωθει ποτε και δεν εχουν αξιολογηθει.ας γινει ενα ειδος ασεπ κ για αυτους βρε παιδια..γιατι δηλ εγω ως επιτυχουσα μη διοριστεα να πρεπει να ξαναδιαβασω για ενα χρονο το λιγοτερο,αναστελλοντας ολη την υπολοιπη μου ζωη και καποιοι να κρατανε τις θεσεις επειδη ετσι...καποτε διοριστηκαν και τωρα...παει βολευτηκαν.επειδη φετος δουλεψα ωρομισθια γνωρισα το συναφι κ θα μου επιτρεψετε να πω πως καποιοι θεωρουν το δημοσιο μαγαζι τους και συμπεριφερονται αναλογα.εκτιμω τα χρονια προυπηρεσιας αλλα ας συμβαδισει με τον γνωστικο εμπλουτισμο και την καταλληλη αξιολογηση.στο κατω κατω αν καποιοι δεν κανουν για αυτη τη δουλεια,ας πανε στα σπιτια τους μηπως κ ανοιξουν θεσεις για τον κοσμο που προσπαθει με κοπο και πολυ διαβασμα να βρει μια θεση στον ηλιοΑυτα.
δεν ξερω τωρα ή δεν το βρισκω ή δεν ηταν σαφης η ερωτηση μου ,εννοω δυσπροσιτα σχολεια ανα νομο οπου καποιος σαν ωρομισθιος πιανει διπλα μορια ,βρηκα μια λιστα που ειχε κατηγορια τα σχολεια με γραμματα Α,
Γνωρίζει κανείς τα μόρια του τελευταίου ωρομισθίου ΠΕ04.01 πέρυσι στην Δυτική Ελλάδα;