0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ξέρετε τι ισχύει; Αναρρωτική παίρνουμε ή υπάρχει ειδική άδεια;
Παράθεση από: Άνναxxx στις Ιανουαρίου 21, 2011, 10:27:22 pmΛωρα μου φαινεται οτι δεν εχεις καμια σχεση με εξωσωματικες σαν την μανα μου που νομιζε οτι θα παω μια μερα στο νοσοκομειο και θα την κανω!τοσο απλα!λοιπον θα σου πω οτι αν ολα πανε καλα θελεις σιγουρα καμια τριανταρια μερες.υπαρχουν και περιπτωσεις σαν την δικια μου που δεν ειχα την αναμενομενη ανταποκριση στα φαρμακα με αποτελεσμα να εχει τελειωσει η κανονικη μου αδεια + μια βδομαδα αναρρωτικης και ακομα δεν ξερω τι θα προκυψει!υπολογιζα οτι θα γυρισω τελος Ιανουαριου στην δουλεια και τωρα σιγουρα θα παρω και τον μισο Φεβρουαριο!και παλι αν προχωρησω καλα.Σου ευχομαι να μην χρειαστει ποτε να περασεις απο αυτα τα μονοπατια...Καταλαβαίνω πόσο δύσκολο είναι..στο μέτρο που μπορώ...σίγουρα δεν είναι απλή υπόθεση,απλά δεν ήξερα τον χρόνο που απαιτείται....Ξέρεις τι θα σου λεγα...; Κάνε πως δεν υπάρχει αυτό το θέμα...ασχολήσου με πολλά άλλα...όταν το μυαλό μας πηγαίνει και σε άλλες κατευθύνσεις απ'αυτά που μας βασανίζουν,συνήθως έρχονται πιο καλά αποτελέσματα... Καλή επιτυχία εύχομαι...!
Λωρα μου φαινεται οτι δεν εχεις καμια σχεση με εξωσωματικες σαν την μανα μου που νομιζε οτι θα παω μια μερα στο νοσοκομειο και θα την κανω!τοσο απλα!λοιπον θα σου πω οτι αν ολα πανε καλα θελεις σιγουρα καμια τριανταρια μερες.υπαρχουν και περιπτωσεις σαν την δικια μου που δεν ειχα την αναμενομενη ανταποκριση στα φαρμακα με αποτελεσμα να εχει τελειωσει η κανονικη μου αδεια + μια βδομαδα αναρρωτικης και ακομα δεν ξερω τι θα προκυψει!υπολογιζα οτι θα γυρισω τελος Ιανουαριου στην δουλεια και τωρα σιγουρα θα παρω και τον μισο Φεβρουαριο!και παλι αν προχωρησω καλα.Σου ευχομαι να μην χρειαστει ποτε να περασεις απο αυτα τα μονοπατια...
Γιατί δεν παραιτείται τότε?