PDE - Η κοινότητα των εκπαιδευτικών
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
ή
Νέα
Μόνιμοι
Τοποθετήσεις
Μεταθέσεις
Αποσπάσεις
Μετατάξεις
Παραιτήσεις
Αναθέσεις-Ωράριο
Οικονομικά
Άδειες
Αναπληρωτές
Διορισμοί
Προσλήψεις
ΑΣΕΠ
ΠΔΣ
Δελτία Τύπου
Σχολική ζώνη
Επιμόρφωση - Μετεκπαίδευση
Μεταπτυχιακά προγράμματα
Σεμινάρια - Επιμορφώσεις
Ημερίδες - Συνέδρια
Πιστοποιήσεις
Απεργίες-Κινητοποιήσεις
TV
Ιδιωτική Εκπαίδευση
Forum
Ημερολόγιο
Links
Σύνδεση
Λήψεις αρχείων
Αναζήτηση
Στατιστικά
Προσθήκη αρχείου
Τράπεζα Θεμάτων
TV
Follow @PDE_GR
Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση
Forum
Ειδικές δομές εκπαίδευσης
Ιδιωτική Εκπαίδευση
Μαθήματα κατ'οίκον
(Συντονιστής:
MARKOS
)
βιβλία για proficiency michigan
Τελευταία νέα
Πρόσκληση για απόσπαση εκπαιδευτικών Αβάθμιας και Β'βάθμιας σε φορείς του ΥΠΑΙΘΑ και από ΠΥΣΔΕ/ΠΥΣΔΕ και ΠΥΣΠΕ/ ΠΥΣΠΕ, σε δομές Ε.Α.Ε., ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ., Μουσικά και Καλλιτεχνικά Σχολεία
Έκδοση υπουργικής απόφασης μεταθέσεων μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ σχολικού έτους 2024-2025
Προσλήψεις 31 εκπαιδευτικών Ββάθμιας Γενικής Εκπαίδευσης
Μεταθέσεις Εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στη Γενική Εκπαίδευση και την Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση
Μεταθέσεις εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γενικής Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής έτους 2025
« προηγούμενο
επόμενο »
Εκτύπωση
Σελίδες:
1
Κάτω
Αποστολέας
Θέμα: βιβλία για proficiency michigan (Αναγνώστηκε 18431 φορές)
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
hope_x
Πλήρες μέλος
Φύλο:
ΠΕ02
βιβλία για proficiency michigan
«
στις:
Ιουλίου 31, 2009, 11:55:53 am »
Tweet
θα ήθελα τη γνώμη των φιλολόγων αγγλικής!
σκοπεύω να δώσω το νοεμβρη για το proficiency michigan,χωρίς να πάω φροντιστηριο. τα αγγλικά μου ειναι σε πολύ καλό επίπεδο καθως λόγω οικογενεια κου περιβάλλοντος εχω πολλές δυνατότητες για εξάσκηση. απλώς θέλω να έχω και ένα χαρτί να το αποδεικνύει.
βέβαια το lower το πήρα πριν 9 χρόνια (του cambrige με Α) και πριν 4 χρόνια έκανα την τάξη του advanced αλλά δεν έδωσα τελικά για το πτυχίο(long story!)
τι βιβλία μου προτείνεται; να πάρω μονο practice tests ή και μέθοδο; ποιων εκδόσεων να προτειμήσω; κασσετες ή cd για το listening θα βρω στο εμπόριο;
Καταγράφηκε
PDE ads
Ιστορικό μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
Απ: βιβλία για proficiency michigan
«
Δημοσιεύτηκε:
Σήμερα
στις 18:26:22 »
Vera_Sp
Προχωρημένο μέλος
Φύλο:
«
Απάντηση #1 στις:
Ιουλίου 31, 2009, 11:58:54 am »
Να ρωτήσω κάτι...τα προφορικά σου σε τί επίπεδο είναι? Ρωτάω γιατί έχουν αλλάξει τον τρόπο εξέτασης και πρέπει να είσαι σε θέση να κάνεις ολόκληρη συζήτηση με κάποιον άλλον εξεταζόμενο.
Καταγράφηκε
hope_x
Πλήρες μέλος
Φύλο:
ΠΕ02
«
Απάντηση #2 στις:
Ιουλίου 31, 2009, 12:31:08 pm »
κοιτα, η γυναίκα του θειου μου ειναι απο την αμερικη. ζουν εκει και τα παιδια τους δε ξερουν πολυ καλα ελληνικά. οποτε συννενοουμαστε στα αγγλικα οποτε ερχονται και μιλάμε μεσω μειλ και μσν συχνα. επισης ειχα παει πριν 3 χρονια εκει για 3 μηνες περιπου(το καλοκαιρι δηλ) και δεν ειχα προβλημα. εχω δει το τροπο εξετασεις των προφορικων απο τις οδηγιες της ελληνοαμερικανικης ενωσης οποτε καταλαβαινω τι λες..τωρα δε ξερω...
λες να μη μου βγει σε καλο που δε θα κανω μαθηματα;
Καταγράφηκε
Vera_Sp
Προχωρημένο μέλος
Φύλο:
«
Απάντηση #3 στις:
Ιουλίου 31, 2009, 12:41:06 pm »
Τι να σου πω! Είναι καλό ότι μιλάς Αγγλικά χωρίς πρόβλημα, απλώς επειδή έχει μια ιδιαιτερότητα ο τρόπος εξέτασης, καλό είναι να γίνει μία πρακτική. Θα μπορούσες, ίσως, να πας σ'ένα φροντιστήριο μόνο για τα προφορικά. Όσον αφορά τα βιβλία για τα υπόλοιπα, εγώ διδάσκω κυρίως Cambridge, οπότε δεν μπορώ να βοηθήσω με coursebooks κτλ. Ξέρω μόνο ότι είναι πολύ καλά όλα τα practice tests της New Editions. Επίσης, για ρίξε μια ματιά εδώ
http://www.sylviakar.com/content/michigan_ecpe.html
Η Sylvia Kar είναι από τους πιο αξιόλογους συγγραφείς (για τα πτυχία του Michigan) και οι τιμές των βιβλίων της είναι πολύ καλές.
Καταγράφηκε
PDE ads
Ιστορικό μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Δημοσιεύτηκε:
Σήμερα
στις 18:26:22 »
hope_x
Πλήρες μέλος
Φύλο:
ΠΕ02
«
Απάντηση #4 στις:
Ιουλίου 31, 2009, 12:47:48 pm »
τα εχω δει της sylvia kar και μου φανηκαν καλα.
για τις εκδοσεις express publishing τι γνώμη έχετε;
Καταγράφηκε
Vera_Sp
Προχωρημένο μέλος
Φύλο:
«
Απάντηση #5 στις:
Ιουλίου 31, 2009, 12:55:58 pm »
Θα σου πω μόνο ότι πριν από πάααααααρα πολλά χρόνια (ήμουν Α' Λυκείου) με τα Use of English της Express και του Γρίβα, κατάφερα να πάρω το Proficiency του Cambridge σε 3 μήνες. Είχα, όμως, και μια τρέλλα με τα Αγγλικά. Διάβαζα μόνο αγγλικά περιοδικά, αλληλογραφούσα με 3 Αγγλίδες και 1 Αμερικανίδα επί πολλά χρόνια. Για να επανέλθω στο θέμα μας όμως, η αλήθεια είναι ότι τα βιβλία της Express δεν τα χρησιμοποιώ σε τάξεις (γιατί δεν βγαίνουν με τίποτα), αλλά για ιδιαίτερα είναι πολύ καλά και σίγουρα για σένα που θέλεις να δώσεις χωρίς καμιά άλλη βοήθεια είναι ό,τι πρέπει. Θα χρειαστεί βέβαια πολύ διάβασμα, αλλά άπ'τη στιγμή που είσαι διατεθειμένη να το κάνεις, μην φοβάσαι τίποτα. Ααα και φυσικά φρόντισε να διαβάζεις και ξένα περιοδικά και βιβλία (αμερικανικά στην περίπτωσή σου.)
Καταγράφηκε
hope_x
Πλήρες μέλος
Φύλο:
ΠΕ02
«
Απάντηση #6 στις:
Ιουλίου 31, 2009, 01:21:17 pm »
σε ευχαριστώ πολύ!
ΥΓ οντως ειναι απαιτητικα βιβλια..τα χρησιμοποιουσε το φροντ που πηγαινα τοοοοτε που ημουν μαθητρια και εδινα για lower το οποιο θεωρειται το καλυτερο στην περιοχη (το παρακανει λιγο μεταξυ μας, ουτε για τη nasa να προετοιμαζε τα παιδια, έχω ψυχολογικα απο αυτο το φροντ!
)
«
Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 31, 2009, 01:25:13 pm από hope_x
»
Καταγράφηκε
Vera_Sp
Προχωρημένο μέλος
Φύλο:
«
Απάντηση #7 στις:
Αυγούστου 01, 2009, 03:22:07 pm »
Χι!Χι! Πολλά φροντιστήρια το παρακάνουν σ'αυτό το θέμα, μην ανησυχείς! Καλή τύχη σου έυχομαι κι ό,τι χρειαστείς, εδώ είμαστε εμείς!
Καταγράφηκε
Εκτύπωση
Σελίδες:
1
Πάνω
« προηγούμενο
επόμενο »
Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση
Forum
Ειδικές δομές εκπαίδευσης
Ιδιωτική Εκπαίδευση
Μαθήματα κατ'οίκον