*

Αποστολέας Θέμα: πε06 πινακας αναπληρωτων  (Αναγνώστηκε 111564 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος smarw

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ: πε06 πινακας αναπληρωτων
« Απάντηση #266 στις: Σεπτεμβρίου 06, 2009, 12:40:24 pm »
αυτό σκέφτηκα και εγώ!!!!! :D αντε μπας και οι επόμενες φάσεις είναι πιο ενισχυμένες!!!!!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 18:56:26 »

Αποσυνδεδεμένος Stavroula.V.

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #267 στις: Σεπτεμβρίου 06, 2009, 02:05:04 pm »
Μακάρι να τα καλύψουν με αναπληρωτές και να μην τα σπάσουν...αντίδωρα για ωρομισθία
Noise is relative to the silence preceding it. The more absolute the hush, the more shocking the thunderclap.

Αποσυνδεδεμένος smarw

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #268 στις: Σεπτεμβρίου 06, 2009, 03:08:53 pm »
μακάρι ρε παιδιά!!!αυτό ευχομαι και εγω!!!!!!!!!!!!!!!!!!ας δούμε τωρα αυριο τι πίνακας αναπληρωτών β/θμιας θα αναρτηθει και ας ελπίσουμε οτι η β φάση θα έρθει σύντομα..........

Αποσυνδεδεμένος Giannis1

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #269 στις: Σεπτεμβρίου 06, 2009, 09:52:04 pm »
εχεις μεγαλο δικαιο σε αυτο που λες αλλα δεν μπορουμε να το αφησουμε και ετσι! εγω προσωπικα τελειωσα το 96. 13 χροναι ειμαι που και που ωρομισθια . εδωσα σε 5 ΑΣΕΠ επιτυχουσ α αλλα μη διοριστεα. και φετος ηλπιζα πια να παω αναπληρωτρια και του χρονου διορισμο με προυπηρεσια. τωρα ΑΝΑΤΡΑΠΗΚΑΝ ΟΛΑ!!! τι μου μενει εκτος απο την  προσφυγη? και αν του χρονου αναγνωρισουν και αλλων σχολων προυπηρεσία?

Δίκαιη η αγανάκτησή σου, απλά το λέω για να μη τρέφει ο κόσμος ψεύτικες ελπίδες.
Η προσφυγή είναι δυστυχώς απλά μια ηθική ικανοποίηση και τίποτε άλλο.

Γιατί αποκλείεις το γεγονός να καταφέρουμε κάτι;

Για το λόγο που ανέφερα (οτι δηλαδή οι άνθρωποι αυτοί θα παίρνουν προϋπηρεσία στη διάρκεια της εξέλιξης της υπόθεσής σας, οπότε ακόμα και σε περίπτωση δικαίωσης, αυτή η προϋπηρεσία θα τους μείνει), νομίζω οτι δε θα υπάρχει καμία πρακτική αξία στην όποια επιτυχία (το οτι θα αργήσει να εκδικαστεί είναι για 'μενα δεδομένο). Δυστυχώς τυγχάνει να έχω προσωπική πείρα από άτομα με παρανόμως αποκτηθείσα προϋπηρεσία, και γνωρίζω πόσο άδικο είναι, αφού είναι τετελεσμένο γεγονός.
Οι αδικίες δυστυχώς φαίνεται να είναι τμήμα του παιχνιδιού στην Ελλάδα.
Θυμηθείτε μόνο την εποχή που πρωτομπήκαν τα Αγγλικά ως μάθημα στη πρωτοβάθμια εκπαίδευση. Όλες σχεδόν οι κοπέλες που είχαν τελειώσει τη Σχολή, διοριστηκαν ΑΜΕΣΩΣ στους τόπους επιλογής τους (γνωρίζω άτομα που διορίστηκαν απευθείας μέσα στη Θεσσαλονίκη, χωρίς να έχουν υπηρετήσει ούτε μια ώρα, είτε εκτός είτε εντός Θεσσαλονίκης). Ας σκεφτούμε τώρα τους άνδρες που είχαν τελειώσει τη σχολή την ίδια περίοδο με αυτές τις κοπέλες, και που δε μπόρεσαν να διοριστούν λόγω στρατιωτικού. Αυτοί οι άνθρωποι πέρασαν 2 χρόνια από τη ζωή τους (γιατί οι 18 μήνες σε σχολικά δεδομένα μεταφράζονται αυτόματα σε 2 έτη) χωρίς να μπορούν να διοριστούν, και όταν τελικά ξεμπέρδεψαν με την "υποχρέωση" βρέθηκαν να έχουν "χάσει το παιχνίδι" του άμεσου διορισμού τους στο τόπο επιλογής τους, αφού οι θέσεις είχαν καταληφθεί από κοπέλες που είχαν τελειώσει την ίδια περίοδο μ' αυτούς ή και αργότερα. Έτσι αναγκάστηκαν να υπηρετήσουν ως καθηγητές κάποια χρόνια εκτός τόπου επιλογής τους (αναφέρομαι στη Θεσσαλονίκη) προκειμένου να μπορεσουν να έρθουν.
Οι υπουργοί, τσεκάρουν κι αυτοί κουτάκι "δέχομαι τοποθέτηση και στα υπόλοιπα υπουργεία"?

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 18:56:26 »

Αποσυνδεδεμένος sofitak

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #270 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2009, 06:48:05 pm »
Και αναρωτιεμαι τωρα εγω....Εφοσον ειναι ετοιμος κι ο πινακας της Δευτεροβαθμιας γιατι τον απεσυραν???? Δεν γινεται να καλουν ατομα να παρουσιαστουν την Δευτερα ως αναπληρωτες στην Αβαθμια και να προσπερναν ατομα με μεγαλυτερη σειρα απο αυτους κ να μην ανακοινωνουν κ τον αλλο πινακα.. Δηλαδη εγω που εχω σειρα 32 δεν ξερω αν θα παρουσιαστω την Δευτερα ενω το 33, το 35 και δεκαδες ακομα μεχρι το 110 θα κανουν αναληψη υπηρεσιας πιο πριν απο μενα.... Το θεατρο του παραλογου...Μα ειναι δυνατον????

Συγνωμη βρε παιδια αλλα μαλλον κατι δεν εχω καταλαβει.... Δηλαδη εσυ που εισαι το 32 δε σε πηραν τηλεφωνο νωριτερα να σου ανακοινωσουν οτι θα εισαι στη β' βαθμια? Απο το ιντερνετ ενημερωνεσαι?? Δε σας ενημερωνουν τηλεφωνικα ΠΡΙΝ βγουν οι λιστες με τους αναπληρωτες?

Αποσυνδεδεμένος NENH

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #271 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2009, 08:15:11 pm »
Και αναρωτιεμαι τωρα εγω....Εφοσον ειναι ετοιμος κι ο πινακας της Δευτεροβαθμιας γιατι τον απεσυραν???? Δεν γινεται να καλουν ατομα να παρουσιαστουν την Δευτερα ως αναπληρωτες στην Αβαθμια και να προσπερναν ατομα με μεγαλυτερη σειρα απο αυτους κ να μην ανακοινωνουν κ τον αλλο πινακα.. Δηλαδη εγω που εχω σειρα 32 δεν ξερω αν θα παρουσιαστω την Δευτερα ενω το 33, το 35 και δεκαδες ακομα μεχρι το 110 θα κανουν αναληψη υπηρεσιας πιο πριν απο μενα.... Το θεατρο του παραλογου...Μα ειναι δυνατον????

Συγνωμη βρε παιδια αλλα μαλλον κατι δεν εχω καταλαβει.... Δηλαδη εσυ που εισαι το 32 δε σε πηραν τηλεφωνο νωριτερα να σου ανακοινωσουν οτι θα εισαι στη β' βαθμια? Απο το ιντερνετ ενημερωνεσαι?? Δε σας ενημερωνουν τηλεφωνικα ΠΡΙΝ βγουν οι λιστες με τους αναπληρωτες?
  Οχι, τους αναπληρωτες δεν τους παιρνουν τηλ, ενημερωνονται απο το ιντερνετ. Μονο τους ωρομισθιους παιρνουν τηλ. Περυσι οσοι ειχαν διοριστει μονιμοι η αναπληρωτες τους εστειλαν και μηνυμα στο κινητο απο το υπουργειο αλλα πανε αυτες οι καλες εποχες...

Αποσυνδεδεμένος Giannis1

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #272 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2009, 11:39:25 pm »

Οχι, τους αναπληρωτες δεν τους παιρνουν τηλ, ενημερωνονται απο το ιντερνετ. Μονο τους ωρομισθιους παιρνουν τηλ. Περυσι οσοι ειχαν διοριστει μονιμοι η αναπληρωτες τους εστειλαν και μηνυμα στο κινητο απο το υπουργειο αλλα πανε αυτες οι καλες εποχες...

Και αν κάποιος, ας πούμε, δεν έχει πρόσβαση στο ιντερνετ, τί κάνει?
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 07, 2009, 11:42:55 pm από GiannisV »
Οι υπουργοί, τσεκάρουν κι αυτοί κουτάκι "δέχομαι τοποθέτηση και στα υπόλοιπα υπουργεία"?

Αποσυνδεδεμένος giota8

• Ιστορικό μέλος
  • δεν περιγραφω αλλο!!! ΠΕ06
    • Προφίλ
    • ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΠΕ06
« Απάντηση #273 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2009, 12:11:14 am »

Και αν κάποιος, ας πούμε, δεν έχει πρόσβαση στο ιντερνετ, τί κάνει?

Του στέλνουν περιστέρι Γιάννη μου. Ετσι όπως καταντησαμε κι αυτό θα δούμε στο τέλος!!!
Trust I seek and I find in you
Every day for us something new
Open mind for a different view
And nothing else matters

Αποσυνδεδεμένος sofitak

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #274 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2009, 12:33:19 am »
Τι λετε βρε παιδια! Και πως ξερουν αν δεχεται ο αλλος να παει? Δε γινονται αυτα τα πραγματα.... Ειμαστε σιγουροι??

Αποσυνδεδεμένος giota8

• Ιστορικό μέλος
  • δεν περιγραφω αλλο!!! ΠΕ06
    • Προφίλ
    • ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΠΕ06
« Απάντηση #275 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2009, 01:29:08 am »
Ω,ναι. Κανείς δεν μας πήρε τηλέφωνο. Από το ίντερνετ ενημερωθήκαμε και το παράλογο της υπόθεσης είναι οτι ο πίνακας βγήκε κατα τις 1:30 κι έλεγε οτι πρέπει να παρουσιαστούμε 7-9
Trust I seek and I find in you
Every day for us something new
Open mind for a different view
And nothing else matters

Αποσυνδεδεμένος lillie

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #276 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2009, 11:55:42 am »
Και όντως αν κάποιος δε θέλει για χψ λόγους να πάει τι γίνεται? Πώς το ξέρουν για να πάνε στον επόμενο?

Αποσυνδεδεμένος NENH

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #277 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2009, 12:38:22 pm »
 Αν σε καλεσουν αναπληρωτη πρεπει να πας,δεν μπορεις να αρνηθεις. Απο την στιγμη που εκανες αιτηση για αναπληρωτης εισαι αναγκασμενος να πας. Μπορεις βεβαια να μην πας για οποιονδηποτε λογο αλλα εχεις κυρωσεις...μενεις μια η δυο χρονιες εκτος πινακα, δεν ειμαι σιγουρη.

Αποσυνδεδεμένος sofitak

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #278 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2009, 03:09:13 pm »
Και να ρωτησω και κατι αλλο αν ξερετε... Αν εμενα με παρουν τωρα ωρομισθια φανταζομαι οτι θα ειναι ακομα το ονομα μου στους αναπληρωτες ετσι? Κι αν πχ τον Ιανουαριο με καλεσουν για αναπληρωτρια μπορω να φυγω απο ωρομισθια ή εχω κι εκει κυρωσεις?

Αποσυνδεδεμένος christinabibika

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #279 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2009, 04:20:46 pm »
Και να ρωτησω και κατι αλλο αν ξερετε... Αν εμενα με παρουν τωρα ωρομισθια φανταζομαι οτι θα ειναι ακομα το ονομα μου στους αναπληρωτες ετσι? Κι αν πχ τον Ιανουαριο με καλεσουν για αναπληρωτρια μπορω να φυγω απο ωρομισθια ή εχω κι εκει κυρωσεις?

[/q

Μην ανησυχεις αλλοι οι πινακες για αναπληρωση κ αλλοι για ωρομισθια.Οσο για τις κυρωσεις,δεν υπαρχει προβλημα αν παρατησεις τη θεση σου σαν ωρομισθιος.Μονο στους αναπληρωτες υπαρχουν κυρωσεις.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182720
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 699
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)