*

Αποστολέας Θέμα: πε06 πινακας αναπληρωτων  (Αναγνώστηκε 111649 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Ms Daisy

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
Απ: πε06 πινακας αναπληρωτων
« Απάντηση #294 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2009, 01:22:53 pm »
τη δευτέρα θα βγει η γ φάση της α/θμιας!!!!!!!!μακάρι και η δική μας φάση να ηρεμήσουμε!!!!!!!!!!!!
Γιατί, βγήκε η

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 23:36:39 »

Αποσυνδεδεμένος dreamy

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #295 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2009, 01:23:20 pm »
Ποσους νομιζετε οτι θα παρουν στην επομενη φαση? Ειμαι το 233.... Εχω ελπιδες λετε??

ειμαι λιγο πιο πανω απο εσενα!!!ρε παιδια καποιος τολμηρος-η να παρει τηλεφωνο στο υπουργειο να ρωτησει ποτε θα ερθει το β κυμα αναπληρωτων????
παντως εχουν αρχισει να με καλουν ωρομισθια απο διαφορους νομους και δενξερω τι να κανω!!!
 ;) :) :D ;D ??? ??? ??? ??? ??? ???

sofikititi μπορείς να μου πεις αν γίνεται τι περιφέρεια είσαι κ έχουν αρχίσει να καλούν ωρομισθίους?Πάντως εύχομαι να σας πάρουν όσο νωρίτερα γίνεται!!

Αποσυνδεδεμένος valeriaa

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • ΠΕ 06
    • Προφίλ
« Απάντηση #296 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2009, 01:39:07 pm »
smarw που το ακουσες? σίγουρα η β φάση θα φτάσει ως το 210 αφού περυσι είχε πάρει 200 περίπου άτομα μέχρι να αρχίσουν τα σχολεία , μαζί με τη β μια!!!!!!!!!το μόνο που μας μένει είναι να κάνουμε το σταυρό μας!
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 10, 2009, 01:41:08 pm από valeriaa »

Αποσυνδεδεμένος catwoman2

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #297 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2009, 01:40:06 pm »
μιλαμε για ωρομισθιους σε πρωινο πρωτοβαθμια ή δευτεροβαθμια?
Σιχαίνομαι την εκπαιδευση. Λατρεύω την διδασκαλία.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 23:36:39 »

Αποσυνδεδεμένος sofikititi

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #298 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2009, 02:03:16 pm »
dreamy: kentrikh makedonia!!alla xero oti exei kalesei kai h krhth kai ta dodekanhsa!!opote anoixte oloi ta kinhta kai stamathste na xypnate arga!!!!xixixixix ;D ;D

Αποσυνδεδεμένος lillie

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #299 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2009, 02:22:07 pm »
Είσαι σίγουρη ότι καλούν τα Δωδεκάνησα? Σήμερα πήρα τηλ το πρωί στην Πρωτοβάθμια και μου είπε μετά τις 20 Σεπτ θα καλέσει... Από πού το ξέρεις?

Αποσυνδεδεμένος catwoman2

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #300 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2009, 05:54:53 pm »
παιδια μια μιλαμε για συγκεκριμενες περιοχες ξερει κανεις τι γινετε
Σιχαίνομαι την εκπαιδευση. Λατρεύω την διδασκαλία.

Αποσυνδεδεμένος sofikititi

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #301 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2009, 01:03:02 am »
Είσαι σίγουρη ότι καλούν τα Δωδεκάνησα? Σήμερα πήρα τηλ το πρωί στην Πρωτοβάθμια και μου είπε μετά τις 20 Σεπτ θα καλέσει... Από πού το ξέρεις?
μαλλον καταλαβα λαθος!!!μιλησα με μια μονιμη εκει!!σορρυ!!παντως περυσι καλεσαν απο τισ αρχες σεπτεμβριου ωρομισθιους στη Ροδο!!!

Αποσυνδεδεμένος planety

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #302 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2009, 08:07:13 pm »
να ρωτησω κατι βρε παιδια... τη δευτερη χρονια του καθε ασεπ, δηλαδη εν προκειμενω του χρονου, καλουν αναπληρωτες ή ότι καλουν ειναι φέτος;;; δηλαδη του χρονου ο πινακας θα αλλαξει ή δεν εχουμε ελπιδα;;;
Σ' όποιον αρέσουμε, για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε! Χρόνια τώρα...

Αποσυνδεδεμένος sofiam

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #303 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2009, 08:24:39 pm »
Τη δεύτερη χρονιά του κάθε ασεπ καλούν εκ νέου αναπληρωτές και ωρομίσθιους. Ο πίνακας όμως και η σειρά μας σ'αυτόν αλλάζει γιατί
α) προσθέτονται τα μόρια της πρώτης χρονιάς
β) ορισμένοι από τους αναπληρωτές της πρώτης χρόνιας διορίζονται με 24μηνο ή το 40%
γ) διορίζεται η δεύτερη φουρνιά των επιτυχόντων
Αν λάβεις υπόψην ότι φέτος διορίστηκαν 347 (αν θυμάμαι καλά) καταλαβαίνεις πόσο πολύ μπορεί να κατεβεί η σειρά σου στον πίνακα.

Αποσυνδεδεμένος planety

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #304 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2009, 08:29:57 pm »
καταρχας ευχαριστω για την αμεση απαντηση!!!οταν λες να κατεβει η θεση μου, εννοεις να εχω περισσοτερες πιθανοτητες, ετσι;;

γιατι σκεφτομαι οτι ημουν καπου στο 1050 οταν εκκαθαρισν τον πινακα. τωρα που πηρε την πρωτη φαση επεσα περιπου στο 950. αν παρει κι αλλους 320 (για να καλυφθουν τα κενα που λενε) θα παω 600 περιπου. και αυτα τα κενα ειναι μονο απο πρωτοβαθμια. δεν θα παρει κι αλλους 100 τουλαχιστον για δευτεροβαθμια;; θελω να πω οτι μεχρι του χρονου παιζει να εχω κατεβει στο 400-500, οποτε εχω μια απειροελαχιστη ελπιδα, σωστα;; ή σκεφτομαι λαθος;;;
Σ' όποιον αρέσουμε, για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε! Χρόνια τώρα...

Αποσυνδεδεμένος ks10

• Έμπειρο μέλος
  • VIVA LA VIDA
    • Προφίλ
« Απάντηση #305 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2009, 09:35:14 pm »
καταρχας ευχαριστω για την αμεση απαντηση!!!οταν λες να κατεβει η θεση μου, εννοεις να εχω περισσοτερες πιθανοτητες, ετσι;;

γιατι σκεφτομαι οτι ημουν καπου στο 1050 οταν εκκαθαρισν τον πινακα. τωρα που πηρε την πρωτη φαση επεσα περιπου στο 950. αν παρει κι αλλους 320 (για να καλυφθουν τα κενα που λενε) θα παω 600 περιπου. και αυτα τα κενα ειναι μονο απο πρωτοβαθμια. δεν θα παρει κι αλλους 100 τουλαχιστον για δευτεροβαθμια;; θελω να πω οτι μεχρι του χρονου παιζει να εχω κατεβει στο 400-500, οποτε εχω μια απειροελαχιστη ελπιδα, σωστα;; ή σκεφτομαι λαθος;;;

Planety, αυτά τα κενά με τους αναπληρωτές θα είναι μόνο για φέτος. Να σκέφτεσαι τι σειρά θα έχεις του χρόνου αφαιρώντας μόνο όσους διορίσουν του χρόνου. Δηλαδή, 1050-345(που πήραν φέτος και που θα είναι ο ίδιος αριθμός που θα πάρουν του χρόνου) .
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 12, 2009, 12:06:48 am από ks10 »
ΠΕ06

Αποσυνδεδεμένος sofiam

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #306 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2009, 10:37:58 pm »
Αν κατάλαβα καλά η planety πήγε στη θέση 1050 όταν αφαιρέθηκαν από τον πίνακα οι φετινοί διοριστέοι. Δεν πρέπει δηλαδή να βγάλει ξανά 347 (ή 345) για να υπολογίσει τη σειρά που θα έχει του χρόνου.

'Οσον αφορά τις θέσεις που θα κατέβεις planety, χωρίς να θέλω να σε απογοητεύσω, τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά στους πίνακες των αναπληρωτών γιατί αυτοί που θα διοριστούν με βάση την προϋπηρεσία ή τον ασεπ μπορεί να βρίσκονται πιο χαμηλά στον πίνακα από εσένα.

π.χ. κάποιος με τον ασεπ διορίζεται του χρόνου γιατί είχε βαθμολογία ας πούμε 77 αλλά δεν έχει καθόλου προϋπηρεσία. Στο φετινό πίνακα, αν αφαιρέσουμε τις προσαυξήσεις

[(77-55) - προσαυξήσεις βαθμού πτυχίου/μεταπτυχιακού= π.χ.18 μόρια]

Με 18 μόρια, είναι χαμηλά, αναπληρωτής δεν πάει και εκείνοι που είναι με πιο πολλά μόρια δεν θα πρέπει να τον υπολογίσουν γιατί δεν "ωφελούνται"από τον διορισμό του.

Παρόμοιο πρόβλημα υπάρχει και με την προϋπηρεσία. Κάποιος που έχει φέτος 19 καθαρά μόρια προϋπηρεσίας  και λίγα ή καθόλου μόρια από ασεπ, δεν είναι ψηλά στον πίνακα των αναπληρωτών, ίσως είναι πιο χαμηλά από σένα, πάει ωρομίσθιος (+3 περίπου μόρια) και διορίζεται με το 40% του χρόνου γιατί θα έχει 19+3=22μόρια (φέτος από τον ενιαίο πήραν μέχρι με 22 και κάτι) Εσύ ή εγώ όμως δεν τον υπολογίσαμε γιατί μας διέφυγε.
Όπως καταλαβαίνεις το θέμα είναι αρκετά περίπλοκο. Ελπίζω να μη σε μπέρδεψα περισσότερο και να σε βοήθησα να καταλάβεις πάνω κάτω τι γίνεται.

Αποσυνδεδεμένος aphrodite

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση! ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #307 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2009, 11:02:17 pm »
Να πω κι εγώ ένα ακόμα αρνητικό; Τα κενά μπορεί να φτάνουν τα 300 και αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το Υπουργείο έχει χρήματα-αλλιώς πιστώσεις (ποιος δεν πλήρωσε φόρο φέτος και βγήκε το ταμείο μείον;  :P) για να προσλάβει τόσους αναπληρωτές. Γι' αυτό και σπάνε θέσεις αναπληρωτών σε διπλές θέσεις ωρομισθίων και γι' αυτό πολλά «ξεχασμένα» σχολεία που δεν τα πιάνει το μάτι σου μένουν χωρίς εκπαιδευτικούς ακόμα και για ολόκληρη χρονιά!! [Πώς γίνεται όλα αυτά να τα διαβάσει ο Κωστάκης και ο κάθε Κωστάκης και να συγκινηθεί;]

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182736
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 699
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)