0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
τη δευτέρα θα βγει η γ φάση της α/θμιας!!!!!!!!μακάρι και η δική μας φάση να ηρεμήσουμε!!!!!!!!!!!!
Παράθεση από: sofitak στις Σεπτεμβρίου 09, 2009, 06:32:32 pmΠοσους νομιζετε οτι θα παρουν στην επομενη φαση? Ειμαι το 233.... Εχω ελπιδες λετε??ειμαι λιγο πιο πανω απο εσενα!!!ρε παιδια καποιος τολμηρος-η να παρει τηλεφωνο στο υπουργειο να ρωτησει ποτε θα ερθει το β κυμα αναπληρωτων?παντως εχουν αρχισει να με καλουν ωρομισθια απο διαφορους νομους και δενξερω τι να κανω!!!
Ποσους νομιζετε οτι θα παρουν στην επομενη φαση? Ειμαι το 233.... Εχω ελπιδες λετε??
Είσαι σίγουρη ότι καλούν τα Δωδεκάνησα? Σήμερα πήρα τηλ το πρωί στην Πρωτοβάθμια και μου είπε μετά τις 20 Σεπτ θα καλέσει... Από πού το ξέρεις?
καταρχας ευχαριστω για την αμεση απαντηση!!!οταν λες να κατεβει η θεση μου, εννοεις να εχω περισσοτερες πιθανοτητες, ετσι;;γιατι σκεφτομαι οτι ημουν καπου στο 1050 οταν εκκαθαρισν τον πινακα. τωρα που πηρε την πρωτη φαση επεσα περιπου στο 950. αν παρει κι αλλους 320 (για να καλυφθουν τα κενα που λενε) θα παω 600 περιπου. και αυτα τα κενα ειναι μονο απο πρωτοβαθμια. δεν θα παρει κι αλλους 100 τουλαχιστον για δευτεροβαθμια;; θελω να πω οτι μεχρι του χρονου παιζει να εχω κατεβει στο 400-500, οποτε εχω μια απειροελαχιστη ελπιδα, σωστα;; ή σκεφτομαι λαθος;;;