0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
αχ βρε παιδια στον πινακα αναπληρωτων ειμαι στους πρωτους διακοσιους. λετε να παρουν τοσους να δουλεψω φετος αναπλρωτρια μετα απο τοσα χρονια ωρομισθια?
SOS!!!!Κοπέλα που την προηγούμενη χρονιά είχε 16,856 μόρια φέτος έχει 55,528! Χωρίς κανέναν ΑΣΕΠ! Και δεν είναι η μόνη. Ελεγξα την προυπηρεσία 2008-9 και είναι μόλις 3,68. Έχει φουσκώσει όμως η προϋπηρεσία των προηγούμενων ετών. Μπορεί να ήταν ωρομίσθια σε σχολεία και στον ΟΑΕΔ; Παράλληλα;
Παράθεση από: catwoman2 στις Αυγούστου 29, 2009, 12:16:25 amαχ βρε παιδια στον πινακα αναπληρωτων ειμαι στους πρωτους διακοσιους. λετε να παρουν τοσους να δουλεψω φετος αναπλρωτρια μετα απο τοσα χρονια ωρομισθια?Λογικά ναι. Πέρσι είχαν πάρει πάνω απο 200 άτομα
259 άτομα για την ακρβεια στον πίνακα έφτασαν μέχρι και το νούμερο 277 στις 8/5
Παράθεση από: catwoman2 στις Αυγούστου 29, 2009, 12:16:25 amαχ βρε παιδια στον πινακα αναπληρωτων ειμαι στους πρωτους διακοσιους. λετε να παρουν τοσους να δουλεψω φετος αναπλρωτρια μετα απο τοσα χρονια ωρομισθια?εγώ είμαι λιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιγο μετά το 200, αχ μακάρι να μας πάρουν αναπληρωτές.
Παράθεση από: smarw στις Αυγούστου 29, 2009, 06:20:39 pm259 άτομα για την ακρβεια στον πίνακα έφτασαν μέχρι και το νούμερο 277 στις 8/5268 ήταν.Και μια απορία: στον ανανεωμένο πίνακα είμαι 2 θέσεις πίσω απ'ότι στον πίνακα της Σμαρώς. Πώς γίνεται; Μπήκαν 2 άτομα;;;