*

Αποστολέας Θέμα: πε06 πινακας αναπληρωτων  (Αναγνώστηκε 112047 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος valeriaa

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • ΠΕ 06
    • Προφίλ
Απ: πε06 πινακας αναπληρωτων
« Απάντηση #574 στις: Σεπτεμβρίου 25, 2009, 03:29:10 pm »
χτες εμαθα πως εγκριθηκαν πιστωσεις για α/θμια και ηταν 100% σιγουρο πως θα επαιρναν αγγλικων. σημερα λενε πως προτιμησαν να διαθεσουν τις πιστωσεις σε νηπιαγωγους κ δασκαλους γιατι αυτοι δεν μπορουν να πανε ωρομισθιοι. την αλλη βδομαδα θα παρει η β/θμια αλλα ποσοι θα ναι????μαλιστα ειπαν πως περιμενουν απο αυτους που δε θα παρουσιαστουν να κρατησουν τις πιστωσεις για αγγλικων. πρεπει να τους λεμε κι ευχαριστω για τα ψιχουλα που δινουν. ενα θα πω μονο:φετος εχει παιχτει χοντρο παιχνιδι και δινουν τις πιστωσεις μας αλλου, μιας και για τα κενα μας παιρνουν ωρομισθιους και το μονο που μπορουμε να κανουμε ειναι να τους κοιταμε!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 12:16:54 »

Αποσυνδεδεμένος xristina_sk

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #575 στις: Σεπτεμβρίου 25, 2009, 03:46:45 pm »
Ε βέβαια! Γιατί να πάρουν έναν αναπληρωτή που θα πρέπει να τον πληρώνουν κανονικά και να μη πάρουν 2-3 ωρομίσθιους για ψίχουλα; Άκου εκεί αναγκάστηκαν να πάρουν δασκάλους και νηπιαγωγούς γιατί δε μπορούν να πάνε λέει ωρομίσθιοι δηλαδή ντροπή και μόνο που το είπαν. Φοβάμαι ότι σε λίγα χρόνια θα παίρνουν μόνο ωρομίσθιους...και για όλες τις ειδικότητες. Μακάρι να βγω ψεύτρα.

Αποσυνδεδεμένος woolf

• Νέο μέλος
  • *
  • ΠΕ 06
    • Προφίλ
« Απάντηση #576 στις: Σεπτεμβρίου 25, 2009, 08:36:36 pm »
Ντροπη τους οπως και να 'χει! Εγω ειμαι διοριστεα του ΑΣΕΠ και με καλεσαν σε ολοημερο ενω με 31 μορια θα επρεπε να ειμαι αναπληρωτρια. Ξαφνικα αναγνωριζουν προυπηρεσια απο ΟΑΕΔ. Και δεν φτανει αυτο, σπανε τις θεσεις αναπληρωτων σε θεσεις ωρομισθιων δινοντας μας ψιχουλα!. Τι αλλο θα κανουν ακομη!!! Ελεος!!!! Τιποτε φιλοι μου - βαλκανιοποιηση των μισθων - τα 700 ευρω στο τελος θα ειναι ονειρο καλοκαιρινης νυχτος!!!

Αποσυνδεδεμένος giota8

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • δεν περιγραφω αλλο!!! ΠΕ06
    • Προφίλ
    • ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΠΕ06
« Απάντηση #577 στις: Σεπτεμβρίου 26, 2009, 01:10:11 am »
Εγώ θα σας πρότεινα να αναλάβει κάποια να γράψει μια επιστολή την οποία θα υπογράψετε όλοι οι υπόλοιποι και να την στείλετε στο αβ και όπου αλλού κρίνετε χρήσιμο να εμφανιστεί. Είναι καλύτερο να υπάρχει μια επιστολή που να εκφράζει ολόκληρη την ειδικότητα, παρά πολλές μεμονωμένες
Trust I seek and I find in you
Every day for us something new
Open mind for a different view
And nothing else matters

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 12:16:54 »

Αποσυνδεδεμένος aghathi

• Ιστορικό μέλος
  • εκπαίδευση=παιδιά
    • Προφίλ
« Απάντηση #578 στις: Σεπτεμβρίου 26, 2009, 01:49:33 am »
Ε βέβαια! Γιατί να πάρουν έναν αναπληρωτή που θα πρέπει να τον πληρώνουν κανονικά και να μη πάρουν 2-3 ωρομίσθιους για ψίχουλα; Άκου εκεί αναγκάστηκαν να πάρουν δασκάλους και νηπιαγωγούς γιατί δε μπορούν να πάνε λέει ωρομίσθιοι δηλαδή ντροπή και μόνο που το είπαν. Φοβάμαι ότι σε λίγα χρόνια θα παίρνουν μόνο ωρομίσθιους...και για όλες τις ειδικότητες. Μακάρι να βγω ψεύτρα.
Εκτός του ότι οι ωρομίσθιοι ΄κοστίζουν προφανώς λιγότερο, με το να σπάνε τις θέσεις ρίχνουν τους δείκτες της ανεργίας. και με 2 ώρες ωρομισθίας θεωρούμαστε εργαζόμενοι και ας πέρνουμε λιγότερα από τα οδοιπορικά που χρειαζόμαστε

Αποσυνδεδεμένος sofikititi

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #579 στις: Σεπτεμβρίου 27, 2009, 08:29:02 pm »
δηλαδη φεξε μου και γλυστρισα!!!η μια απογοητευση μετα την αλλη!!!!!

δεν παει αλλο, περιμενω και αυριο να δω τι εχουν να μας πουν για ολα αυτα και μετα κατι πρεπει να κανουμε οπωσδηποτε!!!θα παρακαλουσα σε αυτη τη φαση να μην συμμετεχουν μονο οσες ειναι κοντα για να φυγουν για αναπληρωση αλλα και σε μονιμοι, αναπληρωτες και ορομισθιοι οι οποιοι μελλοντικα θα βρουν μπροστα τους την ιδια κατασταση για να μην πω και χειροτερη!!!!!

εκπεμπω SOS

Αποσυνδεδεμένος sofikititi

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #580 στις: Σεπτεμβρίου 28, 2009, 10:19:25 am »
καλημερα!!!μιλησα με το ypepth σημερα και το μονο που μου ειπαν ειναι οτι  αυριο μεθαυριο θα καλεσει η βθμια αγγλικων!!!για αθμια δεν ηξεραν να μου πουν δυστυχως!!!εν τω μεταξυ στην περιφερεια μου δεν εχω ακουσει να παιρνουν πολλους για πρωινο και για βθμια ουτε συζητηση για πρωινο!!!να καλυφθηκαν τα κενα μου φαινεται απιθανο και να μη με πηραν γιατι ειμαι στις πρωτες θεσεις!!
καποιος αλλος εχει μιλησει??

Αποσυνδεδεμένος smarw

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #581 στις: Σεπτεμβρίου 28, 2009, 10:22:53 am »
εγω αυτό που καταλαβα είναι οτι θα πάρουν καμια 30 άτομα ακόμα και αντε γεια.......καθίστε και περιμέντε...........μας γραψαν φέτος.....

Αποσυνδεδεμένος xristina_sk

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #582 στις: Σεπτεμβρίου 28, 2009, 11:36:55 am »
Smarw αυτό πιστεύω κι εγώ.

Αποσυνδεδεμένος Adv

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #583 στις: Σεπτεμβρίου 28, 2009, 03:25:26 pm »
    Λυπαμαι που θα το πω αλλα η αγγλικη εκλεισε ! ! ! ! ! ! ! Και επειδη οι κοπελες που διοριστηκαν τα τελευταια χρονια ειναι συνομηλικες μας και δεν υπαρχουν ελπιδες να συνταξιοδοτηθουν ωστε να ανοιξουν νεες θεσεις αμεσα, εγω τουλαχιστον το εχω παρει αποφαση οτι αν δεν δω κατι να γινεται και αυτη τη χρονια θα πρεπει να διαλεξω αλλο δρομο. Δε μπορω αλλο να μιζεριαζω.
    Μπορει οταν ασχολουμουν αποκλειστικα με τα φροντιστηρια να ετρεχα σα το

Αποσυνδεδεμένος catwoman2

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #584 στις: Σεπτεμβρίου 29, 2009, 08:34:59 am »
μην τα λες ετσι χοντροκομμενα βρε... ασε να ελπιζουμε...
Σιχαίνομαι την εκπαιδευση. Λατρεύω την διδασκαλία.

Αποσυνδεδεμένος renaki

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #585 στις: Σεπτεμβρίου 29, 2009, 09:13:44 am »
kalimera se olous!!xthes milisa me mia sinadelfo tis opoias tis eipan apo to ipourgeio oti gia anaplirotes meta tis ekloges na perimenoume...makari na min einai alithia..an kai ego den perimeno gia anaplirotria(oute kan oromisthia den me exoun kalesei akomi)alla katalavaino tin agonia sas.

Αποσυνδεδεμένος sofitak

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #586 στις: Σεπτεμβρίου 29, 2009, 10:14:47 am »
Καλημερα!
Μιλησα κι εγω μολις με υπουργειο.... Μετα τις εκλογες θα γινει...... Τρελη κοροιδια ε? Μα ποιος ειπε οτι θα γινει αυτη τη βδομαδα? Εγω προτεινω κοριτσια να συνεχισουμε τις ζωες μας σαν να μην το περιμενουμε αυτο. Δε γινεται να ζουμε με αυτη την αγωνια τοσο καιρο.... Ο,τι ειναι να ερθει ας ερθει...

Αποσυνδεδεμένος smarw

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #587 στις: Σεπτεμβρίου 29, 2009, 10:16:32 am »
δεν εχω λόγους να μην την πιστέψω.....και να βγει η β/θμια πάνω απο 30 άτομα δε θα είναι ----βάσει στατιστικών---εκτος αν γίνει τοοοοοοοοοο θαύμα!!!όσο για τους ωρομισθιους, εκει επικρατει άαααααααααααααλλο μπάχαλο, στειλαν κάτι λίγους στην αρχη και τώρα σταμάτησαν!!όλα δρομολογουνται μετα τις εκλογες. εγω το πήρα απόφαση και ηρέμησα να σας πω την αληθεια!!!ευτυχώς που με φώτισε ο θεος και δεν παρατησα το φροντιστήριο και τα ιδιαιτερα μου--που είναι πολλά φέτος----και τουλάχιστον έχω τη δουλειά μου!!

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182797
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 741
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)