*

Αποστολέας Θέμα: πε06 πινακας αναπληρωτων  (Αναγνώστηκε 111422 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Adv

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Απ: πε06 πινακας αναπληρωτων
« Απάντηση #644 στις: Οκτωβρίου 15, 2009, 11:24:45 am »
Ας πουμε λοιπον οτι τη βρηκαμε τη χρυση τομη οτι ολα ειναι ιδανικα και τελεια και ας προχωρησουμε στο φλεγον θεμα. Γιατι επανεξεταζονται οι πιστωσεις που υπολοιπονται ? Γιατι δε δινονται ? Που ειναι οι πιστωσεις οεο ? Εχει κανεις νεοτερα ?

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 19:44:15 »

Αποσυνδεδεμένος sofitak

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #645 στις: Οκτωβρίου 15, 2009, 11:36:23 am »
Σκεφτειτε κι αυτο. Εγω σπουδασα εξωτερικο και πηρα πτυχιο το 2003 αλλα φυσικα χρειαζοταν αναγνωριση απο το Δικατσα και με την ελαχιστη καθυστερηση που μπορει να οφειλεται σε μενα (γιατι εκανα τα παντα στην ωρα τους) πηρα αναγνωριση το 2007 και αυτη ειναι που μετραει για το ελληνικο κρατος... Πως σας φαινεται?
Τωρα για το αλλο θεμα. Πηρα στο υπουργειο και φημολογειται λεει οτι θα παρουν κοσμο την επομενη εβδομαδα αλλα δεν ξερουν απο ποιες ειδικοτητες ή ποσους... Οποτε στην ουσια τιποτα νεοτερο για μας....
Υπομονη....

Αποσυνδεδεμένος Adv

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #646 στις: Οκτωβρίου 15, 2009, 11:45:37 am »
Μεχρι τελος του μηνα λενε οι δικες μου πληροφοριες. Οποτε μη το δενεις για την επομενη βδομαδα.. Καντες 2 για να σαι μεσα.

Αποσυνδεδεμένος sofitak

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #647 στις: Οκτωβρίου 15, 2009, 12:13:53 pm »
Εγω δεν το δενω γενικοτερα.... Κουραστηκα να στηριζω τη ζωη μου σε αυτο. Ας γινει ο,τι γινει...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 19:44:15 »

Αποσυνδεδεμένος valeriaa

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • ΠΕ 06
    • Προφίλ
« Απάντηση #648 στις: Οκτωβρίου 16, 2009, 08:19:50 am »
καλημερα, αν και δε βλεπω κανενα νεο για σημερα. δε φταινε μονο στο υπουργειο αλλα και οι διευθυνσεις. στο νομο μου φυγαν σιγουρα 3 ατομα αγγλικων και δε δηλωσαν τα κενα για αναπληρωτες. 3 μονιμοι με αδεια ειναι πανω απο 60 ωρες. και να πεις οτι τα δινουν σε ωρομισθιους, απλα επειδη ειναι κεντρικα σχολεια περιμενουν αποσπασεις του καθε βυσματια. δεν τους πιανεις πουθενα

Αποσυνδεδεμένος valeriaa

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • ΠΕ 06
    • Προφίλ
« Απάντηση #649 στις: Οκτωβρίου 16, 2009, 04:17:51 pm »
στο υπουργειο, μου ειπαν, περιμενουν απο βδομαδα πιστωσεις και ισως την αλλη παρουν. ομως δε ξερουν αν στις πιστωσεισ θα παρουν και για αγγλικα. και μιλαμε παντα για δευτεροβαθμια μονο.

Αποσυνδεδεμένος smarw

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #650 στις: Οκτωβρίου 16, 2009, 08:42:15 pm »
καλα κρασια..................................

Αποσυνδεδεμένος Adv

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #651 στις: Οκτωβρίου 17, 2009, 02:12:00 pm »
καλα κρασια..................................
Ακριβως οπως τα λες....!!!! Και με δεδομενο το ποτε βγαινουν τα κρασια του χρονου θα παρουν παλι απο μας ! ! ! Αν παντως παρει και φετος η

Αποσυνδεδεμένος valeriaa

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • ΠΕ 06
    • Προφίλ
« Απάντηση #652 στις: Οκτωβρίου 17, 2009, 11:31:32 pm »
alfavita.gr: Πόσοι εκπαιδευτικοί κατά κλάδο και ειδικότητα λείπουν από τα σχολεία σύμφωνα με στοιχεία του Υπουργείου Παιδείας

Στοιχεία των αρμόδιων υπηρεσιών του υπουργείου Παιδείας (τα οποία παρουσίασε η ΗΜΕΡΗΣΙΑ το Σάββατο 17/10/2009) δείχνουν ότι περίπου ένα μήνα μετά την έναρξη των μαθημάτων απουσιάζουν από τις διδακτικές αίθουσες συνολικά 4.453 εκπαιδευτικοί. Πρόκειται για 2.891 καθηγητές γυμνασίων και λυκείων και 1562 εκπαιδευτικούς νηπιαγωγείων και δημοτικών σχολείων (603 δάσκαλοι, 351νηπιαγωγοί, 232 Αγγλικών, 217 Φυσικής Αγωγής και 159 Μουσικής). Tο πρόβλημα των κενών θέσεων είναι οξύ τόσο στο Λεκανοπέδιο, κυρίως στην ανατολική Aττική και τον Πειραιά, όσο και στην περιφέρεια (Hράκλειο Kρήτης, Xαλκιδική, Λέσβο κ.ά.).

232 αγγλικων, αντε να δουμε τουλαχιστον 100 στη β φαση

Αποσυνδεδεμένος catwoman2

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #653 στις: Οκτωβρίου 18, 2009, 11:19:07 am »
σαν πολλα κενα δεν ειναι? τοτε γιατι να διορισει τοσο λιγους?
Σιχαίνομαι την εκπαιδευση. Λατρεύω την διδασκαλία.

Αποσυνδεδεμένος xristina_sk

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #654 στις: Οκτωβρίου 19, 2009, 11:00:49 am »
Τα ίδια θα λέμε κάθε φορά; Η μαγική λεξούλα ΩΡΟΜΙΣΘΙΟΙ. Είναι σχεδόν τζάμπα και συμφέρουν. Με το καρότο τις προϋπηρεσίας υπάρχουν ένα τσούρμο άτομα -myself included- που για 10ωρίτσες σε 3 σχολεία θα αλλάζαμε και νομό. Ώρες ώρες σκέφτομαι -Τα θέλουμε και μας τα κάνουν: Αν δε δήλωνε κανένας για ωρομίσθιος δε θα έπαιρναν αναγκαστικά αναπληρωτές; Αν λέμε έτσι;Μη με παρεξηγείτε μιλάω υπερρεαλιστικά.Υπομονή

Αποσυνδεδεμένος Adv

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #655 στις: Οκτωβρίου 20, 2009, 10:49:02 am »
Ειναι γεγονος παντως αυτο που ειπες.  Τα θελουμε και τα παθαινουμε.. Αν εστω για μια χρονια αποφασιζαμε ολοι οι κλαδοι να ΜΗΝ παμε για ωρομισθιοι θα δημιουργουνταν τοσα κενα που θα τρεχαν και δε θα φταναν... Μονο ετσι θα αναγκαζονταν να κανουν προσληψεις. Αλλα πολυ φοβαμαι οτι επειδη ο καθενας κοιταει πως να βολευτει αυτο δε θα το πετυχουμε ποτε. ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΓΚΡΙΝΙΑΖΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ!

Αποσυνδεδεμένος olde

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #656 στις: Οκτωβρίου 20, 2009, 12:06:53 pm »
Καλημέρα! Ακουσα σε πηγαδάκια εκπαιδευτικών(που εργάζονται σε γραφεία δευτεροβάθμιας) οτι η υπουργός μάλλον θέλει να επαναφέρει την επετηρίδα........γι'αυτο κ ζητά ημερομηνία κτήσης πτυχίου στην ΠΔΣ!!!! Αν γίνει αυτό, εγώ με πτυχίο 2005 θα διοριστώ...........................το ποτέ!!!! Λέτε να γίνει καμιά τεέτοια βλακεία? ???

Αποσυνδεδεμένος Ms Daisy

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #657 στις: Οκτωβρίου 20, 2009, 12:28:14 pm »
Καλημέρα! Ακουσα σε πηγαδάκια εκπαιδευτικών(που εργάζονται σε γραφεία δευτεροβάθμιας) οτι η υπουργός μάλλον θέλει να επαναφέρει την επετηρίδα........γι'αυτο κ ζητά ημερομηνία κτήσης πτυχίου στην ΠΔΣ!!!! Αν γίνει αυτό, εγώ με πτυχίο 2005 θα διοριστώ...........................το ποτέ!!!! Λέτε να γίνει καμιά τεέτοια βλακεία? ???
Εγώ πήρα πτυχίο λίγο μετά την κατάργηση της επετηρίδας. Πόνεσε πολύ! :'( Τότε θα σου έλεγα "ναι, να υπάρχει επετηρίδα". Τώρα, δεν ξέρω. Ούτε αυτό είναι αξιοκρατικό αλλά ούτε το υπάρχον σύστημα. Καλά, δεν μπορούν να κάνουν κάτι σωστό και δίκαιο;  >:(

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182671
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 671
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)