0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
να ρωτησω κατι με ενα παραδειγμα παιδια....ανπαρουν φετοσ 100 αναπληρωτεσ το 20% ειναι τριτεκνοι δηλαδη στο παραδειγμα μου 20 τριτεκνοι αν καποιοσ τριτεκνος εχει ταμορια αναπληρωσης χωρις να χρειαζεται την τριτεκνια τοτε θα παρουν 21 τριτεκνους ή παλι 20...ελπιζω να καταλαβατε ......
Καταλαβαμε οτι οι τριτεκνοι, επειδη θα εχουν αρκετα μορια απο τις προηγουμενες χρονιες, και δε θα αποτελουν μονο το 20% των αναπληρωτων, αλλα παραπανω απο το 20%. Συνεπως η ρυθμιση των τριτεκνων, ωφελει την τριτεκνια ή καλυτερα πριμοδοτει την τριτεκνια παραπανω απο 20% που ειχε αρχικο σκοπο.Παράθεση από: s93060 στις Αυγούστου 04, 2009, 12:36:15 amνα ρωτησω κατι με ενα παραδειγμα παιδια....ανπαρουν φετοσ 100 αναπληρωτεσ το 20% ειναι τριτεκνοι δηλαδη στο παραδειγμα μου 20 τριτεκνοι αν καποιοσ τριτεκνος εχει ταμορια αναπληρωσης χωρις να χρειαζεται την τριτεκνια τοτε θα παρουν 21 τριτεκνους ή παλι 20...ελπιζω να καταλαβατε ......
Παράθεση από: resquer στις Αυγούστου 04, 2009, 12:47:55 amΚαταλαβαμε οτι οι τριτεκνοι, επειδη θα εχουν αρκετα μορια απο τις προηγουμενες χρονιες, και δε θα αποτελουν μονο το 20% των αναπληρωτων, αλλα παραπανω απο το 20%. Συνεπως η ρυθμιση των τριτεκνων, ωφελει την τριτεκνια ή καλυτερα πριμοδοτει την τριτεκνια παραπανω απο 20% που ειχε αρχικο σκοπο.Παράθεση από: s93060 στις Αυγούστου 04, 2009, 12:36:15 amνα ρωτησω κατι με ενα παραδειγμα παιδια....ανπαρουν φετοσ 100 αναπληρωτεσ το 20% ειναι τριτεκνοι δηλαδη στο παραδειγμα μου 20 τριτεκνοι αν καποιοσ τριτεκνος εχει ταμορια αναπληρωσης χωρις να χρειαζεται την τριτεκνια τοτε θα παρουν 21 τριτεκνους ή παλι 20...ελπιζω να καταλαβατε ......εγω νομιζω παντωσ οτι οι τριτεκνοι ειναι σταθερα το 20%δηλαδη αν οι πρωτοι 20 ειναι τριτεκνοι δεν παιρνου επιπλεον και αλλουσ μετα τους 80
Παράθεση από: s93060 στις Αυγούστου 04, 2009, 12:57:39 amΠαράθεση από: resquer στις Αυγούστου 04, 2009, 12:47:55 amΚαταλαβαμε οτι οι τριτεκνοι, επειδη θα εχουν αρκετα μορια απο τις προηγουμενες χρονιες, και δε θα αποτελουν μονο το 20% των αναπληρωτων, αλλα παραπανω απο το 20%. Συνεπως η ρυθμιση των τριτεκνων, ωφελει την τριτεκνια ή καλυτερα πριμοδοτει την τριτεκνια παραπανω απο 20% που ειχε αρχικο σκοπο.Παράθεση από: s93060 στις Αυγούστου 04, 2009, 12:36:15 amνα ρωτησω κατι με ενα παραδειγμα παιδια....ανπαρουν φετοσ 100 αναπληρωτεσ το 20% ειναι τριτεκνοι δηλαδη στο παραδειγμα μου 20 τριτεκνοι αν καποιοσ τριτεκνος εχει ταμορια αναπληρωσης χωρις να χρειαζεται την τριτεκνια τοτε θα παρουν 21 τριτεκνους ή παλι 20...ελπιζω να καταλαβατε ......εγω νομιζω παντωσ οτι οι τριτεκνοι ειναι σταθερα το 20%δηλαδη αν οι πρωτοι 20 ειναι τριτεκνοι δεν παιρνου επιπλεον και αλλουσ μετα τους 80Σταθερα και καθαρα το 20 % να ειναι τριτεκνοι ισχυε τα πρωτα χρονια, που ειχαν λιγα μορια. Τωρα που εχουν αρκετα μορια, στην ουσια καταλαμβανουν μεγαλυτερο ποσοστο του 20% απο τους αναπληρωτες.
ας απαντησει καποιος με απολυτη σιγουρια. vikoulaki εισαι σιγουρη? ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕς ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΗΘΩς ΣΩΣΤΕς