PDE - Η κοινότητα των εκπαιδευτικών
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
ή
Νέα
Μόνιμοι
Τοποθετήσεις
Μεταθέσεις
Αποσπάσεις
Μετατάξεις
Παραιτήσεις
Αναθέσεις-Ωράριο
Οικονομικά
Άδειες
Αναπληρωτές
Διορισμοί
Προσλήψεις
ΑΣΕΠ
ΠΔΣ
Δελτία Τύπου
Σχολική ζώνη
Επιμόρφωση - Μετεκπαίδευση
Μεταπτυχιακά προγράμματα
Σεμινάρια - Επιμορφώσεις
Ημερίδες - Συνέδρια
Πιστοποιήσεις
Απεργίες-Κινητοποιήσεις
TV
Ιδιωτική Εκπαίδευση
Forum
Ημερολόγιο
Links
Σύνδεση
Λήψεις αρχείων
Αναζήτηση
Στατιστικά
Προσθήκη αρχείου
Τράπεζα Θεμάτων
TV
Follow @PDE_GR
Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση
Forum
Αδιόριστοι Εκπαιδευτικοί
Πίνακες αναπληρωτών - Εξετάσεις ΑΣΕΠ
Κλάδος ΠΕ60 Νηπιαγωγών
(Συντονιστές:
MARKOS
,
alexel
)
υπολογισμός μορίων
Τελευταία νέα
Πρόσκληση για απόσπαση εκπαιδευτικών Αβάθμιας και Β'βάθμιας σε φορείς του ΥΠΑΙΘΑ και από ΠΥΣΔΕ/ΠΥΣΔΕ και ΠΥΣΠΕ/ ΠΥΣΠΕ, σε δομές Ε.Α.Ε., ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ., Μουσικά και Καλλιτεχνικά Σχολεία
Έκδοση υπουργικής απόφασης μεταθέσεων μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ σχολικού έτους 2024-2025
Προσλήψεις 31 εκπαιδευτικών Ββάθμιας Γενικής Εκπαίδευσης
Μεταθέσεις Εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στη Γενική Εκπαίδευση και την Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση
Μεταθέσεις εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γενικής Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής έτους 2025
« προηγούμενο
επόμενο »
Εκτύπωση
Σελίδες:
1
2
Κάτω
Αποστολέας
Θέμα: υπολογισμός μορίων (Αναγνώστηκε 8431 φορές)
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
fragy
Πλήρες μέλος
υπολογισμός μορίων
«
στις:
Αυγούστου 04, 2009, 01:31:30 pm »
Tweet
Καλησπέρα σε όλους. Ξέρει κάποιος πότε μετράνε μόρια απο πτυχία ξένων γλωσσών και απο το τεστ δεξιοτήτων; Στην σελίδα του ΑΣΕΠ έχει μόνο αυτόν τον τρόπο για την μέτρηση μορίων αλλά απο ότι ξέρω ισχύουν μόνο για διαγωνισμούς με σειρά προτεραιότητας. Κάνω λάθος; Υπάρχει περίπτωση να μετρήσουν και σε εμάς; Επίσης, στον μισθό μας υπάρχει προσαύξηση λόγω proficiency ή για άλλες ξένες γλώσσες ακόμα και σε επίπεδο lower;
Καταγράφηκε
PDE ads
Ιστορικό μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
Απ: υπολογισμός μορίων
«
Δημοσιεύτηκε:
Σήμερα
στις 00:32:44 »
smarw
Ιστορικό μέλος
«
Απάντηση #1 στις:
Αυγούστου 04, 2009, 01:42:16 pm »
fragy ως εκπαιδευτικός για να διοριστείς, δεν μετράνε ουτε οι ξένες γλώσσες, ούτε οι υπολογιστές, ουτε το τεστ δεξιοτήτων....ούτε αν διοριστείς μισθολογικά σε επηρεάζει....τώρα αν θες να γίνεις διευθυντής (λέμε τωρα) μετά από 20 χρόνια μπορεί και να βοηθάνε.με κάθε επιφύλαξη...οπότε focus σε ασεπ και προυπηρεσία αν θες να διοριστεις.
Καταγράφηκε
fragy
Πλήρες μέλος
«
Απάντηση #2 στις:
Αυγούστου 04, 2009, 04:18:15 pm »
Ευχαριστώ πάρα πολύ smarw. Άδικα τα χρόνια στα θρανία και στα φροντιστήρια. Το ελληνικό κράτος φαίνεται αχάριστο για ακόμα μια φορα
Καταγράφηκε
fragy
Πλήρες μέλος
«
Απάντηση #3 στις:
Σεπτεμβρίου 03, 2009, 01:48:24 pm »
καλησπέρα. Ξέρει κάποιος αν όταν δουλεύεις στο δήμο και είσαι κανονική νηπιαγωγός έχεις μόρια για τον ΑΣΕΠ; Η προκήρυξη δεν βγήκε μέσω ΑΣΕΠ αλλά μέσω δήμου. Επίσης, υπάρχει κάποια που να δουλεύει ώστε να μας πει που κυμαίνονται οι μισθοί; Μια γνωστή μου παίρνει 1400 κ έχει τελειώσει κρατικό ΙΕΚ νηπιαγωγού....
Καταγράφηκε
PDE ads
Ιστορικό μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Δημοσιεύτηκε:
Σήμερα
στις 00:32:44 »
georgiasamar
Πλήρες μέλος
«
Απάντηση #4 στις:
Σεπτεμβρίου 03, 2009, 04:33:44 pm »
fragy απο οσο ξερω δεν μετρα ως προυπηρεσια αν διοριστεις σε δημοτικο παιδικο ουτε ο στον ασεπ εχεις μορια ( ολοι οι δημοτικοι παιδικοι σταθμοι υπαγονται στο υπουργειο προνοιας) οι μισθοι που αναφερεις ειναι για μονιμους τωρα η γνωστη σου για να παιρνει τοσα μαλλον εχει πολλα χρονια προυπηρεσιας.παντως μια γνωστη μου που την πηραν με συμβαση για 4 ωρες επαιρνε 550-600 ευρω αν θυμαμαι καλα ( εκει γυρω ηταν δεν θυμαμαι ακριβως).
Καταγράφηκε
june 23
Προχωρημένο μέλος
«
Απάντηση #5 στις:
Σεπτεμβρίου 03, 2009, 05:18:46 pm »
μονο τοσα?και γω κατι για 1000ρικο ειχα ακουσει στα ΚΔΑΠ,αλλα για 8ωρο και με συμβαση.ξερι κανεις τπτ περισσοτερο?
??
Καταγράφηκε
june 23
Προχωρημένο μέλος
«
Απάντηση #6 στις:
Σεπτεμβρίου 03, 2009, 08:47:47 pm »
κανεισ π να δουλευει σε ΚΔΑΠ και να γνωριζει?
Καταγράφηκε
sonias
Προχωρημένο μέλος
«
Απάντηση #7 στις:
Σεπτεμβρίου 06, 2009, 02:05:43 pm »
καλησπέρα
γνωρίζει καποιος υπευθυνα
αν σε περιπτωση που καποιος διοριστει ως αναπληρωτης και παραλληλα ειναι σε μεταπτυχιακο προγραμμα μπαινει ως αναπληρωτης στον τοπο που κανει το μεταπτυχιακο
τι γινεται ομως με τα μεταπτυχιακα του εαπ?προκειται για εξ αποστασεως εκπαιδευση...
Καταγράφηκε
fragy
Πλήρες μέλος
«
Απάντηση #8 στις:
Σεπτεμβρίου 08, 2009, 12:52:46 pm »
αναπληρωτή λογικά σε παίρνουν εκεί που σε χρειάζονται.....ούτε κάν απόσπαση στον διορισμό δεν σου δίνουν στον τόπο που κάνεις μεταπτυχιακό, σαν αναπληρώτρια θα σου δώσουν..... Τουλάχιστον όσες ξέρω που ήθελαν να συνεχίσουν το μεταπτυχιακό, δήλωσαν αναπληρώτριες μόνο σε αυτά τα μέρη απο τα οποία θα μπορούσαν να συνεχίσουν. Ανήκω και εγώ σ αυτόυς... Απλά σκέψου οτι όταν καταθέτεις χαρτιά για αναπληρώτρια δεν σε ρωτάνε αν κάνεις κάπου μεταπτυχιακό και δεν δικαιούσαι να καταθέσεις τέτοιο χαρτί
. Τότε είχα ρωτήσει στην πρωτοβάθμια και μου παν οτι είναι άδικος κόπος να καταθέσω χαρτί γιατί δεν το ζητάει η προκήρυξη.... Παρόλα αυτά μην σε πάρω στον λαιμό μου, δεν θυμάμαι κάτι στην εγκύκλιο, απο εμπειρία σου μιλάω.
Καταγράφηκε
sonias
Προχωρημένο μέλος
«
Απάντηση #9 στις:
Σεπτεμβρίου 11, 2009, 12:23:27 pm »
δηλαδη για να καταλαβω καλα
δεν μετραει στα μόρια των αναπληρωτων τα 3 μορια απο το μεταπτυχιακο?
ελεος...
Καταγράφηκε
fragy
Πλήρες μέλος
«
Απάντηση #10 στις:
Σεπτεμβρίου 11, 2009, 02:52:01 pm »
οχι οχι! λάθος δικό μου αν άφησα να εννοηθεί κάτι τέτοιο. Τα μόρια
νομίζω
μετράνε στον πίνακα αναπληρωτών. Απόσπαση για αναπληρώτρια δεν μπορείς να πάρεις. Εγω οταν κατέθετα τα χαρτιά μου δεν το είχα τελειώσει και ρώτησα αν μπορώ να καταθέσω χαρτί ώστε να με πάρουν στο μέρος που θέλω και μου παν οτι δεν γίνεται κάτι τέτοιο.Επίσης, δεν μετράει αν έχεις τελειώσει μόνο το πρώτο έτος π.χ. Ούτε ο βαθμός του πτυχίου. 3 μόρια παίρνεις όπως και να χει.
Καταγράφηκε
fragy
Πλήρες μέλος
«
Απάντηση #11 στις:
Σεπτεμβρίου 11, 2009, 02:54:49 pm »
δυστυχώς ρώτησα μόλις τώρα αν τα μόρια του μεταπτυχιακού μετράνε στον πίνακα αναπληρωτών και μου παν οχι. Τι να πω...ποσο ...μπορεί να είναι. Κανονικά και ο βαθμός πτυχιου έπρεπε να μετράει και το μεταπτυχιακό και ο βαθμός του.
Καταγράφηκε
sonias
Προχωρημένο μέλος
«
Απάντηση #12 στις:
Σεπτεμβρίου 12, 2009, 05:45:58 pm »
το σκεφτηκα και εγω
και εφοσων δεν μετρα ο βαθμος πτυχιου στους αναπληρωτες γιατι να μετρα το μεταπτυχιακο?
το σκεπτικο του νομοθετη ας με βοηθησει καποιος να καταλαβω βρε παιδια
Καταγράφηκε
fragy
Πλήρες μέλος
«
Απάντηση #13 στις:
Σεπτεμβρίου 13, 2009, 04:08:11 pm »
Μήπως να διεκδικήσουμε όλοι μαζί την προσμέτρηση μορίων απο βαθμό πτυχίου και μεταπτυχιακού;; Λέτε κάτι να μπορούσαμε να καταφέρουμε; Εγω νιώθω πολύ ηλ... ώρες ώρες που ξεσκίστηκα και δεν αναγνωρίζεται τπτ.
Καταγράφηκε
Εκτύπωση
Σελίδες:
1
2
Πάνω
« προηγούμενο
επόμενο »
Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση
Forum
Αδιόριστοι Εκπαιδευτικοί
Πίνακες αναπληρωτών - Εξετάσεις ΑΣΕΠ