0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΩΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ; ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕ
και εγω την ιδια απορια εχω και το κακο ειναι οτι κατεβαινουμε.οι ενστασεις δεν εληξαν? να ρωτησω και κατι αλλο? ποτε θα βγει η εγκυκλιος για τους μονιμους?κανονικα δεν ειχαν πει για δευτερα ή τριτη?νομιζω οτι καπου στο φορουμ το διαβασα.
Παράθεση από: georgiasamar στις Αυγούστου 05, 2009, 10:54:39 amκαι εγω την ιδια απορια εχω και το κακο ειναι οτι κατεβαινουμε.οι ενστασεις δεν εληξαν? να ρωτησω και κατι αλλο? ποτε θα βγει η εγκυκλιος για τους μονιμους?κανονικα δεν ειχαν πει για δευτερα ή τριτη?νομιζω οτι καπου στο φορουμ το διαβασα.Δυστυχως θα σε παραπέμψω στην προηγούμενη μου απάντηση. Εγώ τουλάχιστον δεν γνωρίζω κάτι άλλο. Πάντως νομίζω οτι μετά απο τις ενστάσεις δεν βγήκε τίποτα καινούριο. Όσο για την εγκύκλιο... όλοι το ίδιο περιμένουμε. Έχω βγάλει τα ματάκια μου στο ιντερνετ . Αυτό που ακούγεται πιο πολύ τώρ, είναι ότι θα βγει Πέμπτη με Παρασκευή και μέχρι την άλλη Παρασκευή θα ξέρουμε και που θα είμαστε (εδώ γελάμε... ).
Συμφωνω.... morfoula mc! Εδω γελαμε!!! Σε μια βδομαδα? Και μια που το αναφερατε περυσι ποτε βγηκαν οι τοποθετησεις για τους ασεπιτες? Θα ξερουμε πριν τις 25/08 ετσι? Και κατι ακομα, παρουσιαζομαστε 1η Σεπτεμβρη?Ευχαριστω