0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παιδιά, μια ερώτηση:Τα μόρια των περιοχών θα τα πάρουμε όλα ή μειωμένα λόγω του ότι δεν ξεκινάμε από την αρχή της σχολικής χρονιάς?
Παράθεση από: aktorion στις Νοεμβρίου 09, 2009, 01:19:01 amτα μόρια της περιοχής είναι τα ίδια όπου και να είσαιΣε καμία περίπτωση δεν ισχύει αυτό. Η κάθε περιοχή έχει τα δικά της μόρια. Μήπως εννοείς κάτι άλλο;Πιο πιθανός μου φαίνεται ο τύπος του perperas, να δοθεί κάποιο μέρος των 2 μορίων.
τα μόρια της περιοχής είναι τα ίδια όπου και να είσαι
Παράθεση από: flair στις Νοεμβρίου 09, 2009, 02:14:38 pmΠαράθεση από: aktorion στις Νοεμβρίου 09, 2009, 01:19:01 amτα μόρια της περιοχής είναι τα ίδια όπου και να είσαιΣε καμία περίπτωση δεν ισχύει αυτό. Η κάθε περιοχή έχει τα δικά της μόρια. Μήπως εννοείς κάτι άλλο;Πιο πιθανός μου φαίνεται ο τύπος του perperas, να δοθεί κάποιο μέρος των 2 μορίων.Εννοώ τα +2 μόρια είναι ίδια όπου και να είμαι, αλλά το διευκρίνισα οτι μου φαίνεται πιθανό, όχι ότι είναι σίγουρο...Πάντως ο τύπος του perperas είναι πιο δίκαιος... (να είμαστε αντικειμενικοί και ας μην μας συμφέρει )
Προσωπική εκτίμηση είναι ότι θα ανοίξουν θέσεις και
Πήγα και το έδωσα το χαρτάκι σήμερα. Μεθαύριο κληρώνει. Καλή τύχη σε όλους.Με την ευγενή χορηγία του ΟΠΑΠ (ούπς ΥΠΕΠΘ ήθελα να πω).
Υπάρχει περίπτωση δηλαδή την πέμπτη να ανακοινωθούν οι διορισμοί?