0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: v_k_ στις Νοεμβρίου 12, 2009, 02:00:33 pmΠάλι καλά που υπάρχει και αυτό το forum και μιλάμε γιατί διαφορετικά δε θα παλευόταν...!!!Δεν αντέχω άλλο...Θα πάθει αγκύλωση το δακτυλάκι μου από τα τόσα Refresh από το πρωί!!!!Υπάρχει ένας Browser που κάνει αυτόματη ανανέωση σελιδας σε χρονικό διάστημα που του ορίζουμε εμείς.....
Πάλι καλά που υπάρχει και αυτό το forum και μιλάμε γιατί διαφορετικά δε θα παλευόταν...!!!Δεν αντέχω άλλο...Θα πάθει αγκύλωση το δακτυλάκι μου από τα τόσα Refresh από το πρωί!!!!
Παράθεση από: root στις Νοεμβρίου 12, 2009, 02:05:32 pmΠαράθεση από: v_k_ στις Νοεμβρίου 12, 2009, 02:00:33 pmΠάλι καλά που υπάρχει και αυτό το forum και μιλάμε γιατί διαφορετικά δε θα παλευόταν...!!!Δεν αντέχω άλλο...Θα πάθει αγκύλωση το δακτυλάκι μου από τα τόσα Refresh από το πρωί!!!!Υπάρχει ένας Browser που κάνει αυτόματη ανανέωση σελιδας σε χρονικό διάστημα που του ορίζουμε εμείς..... Καλά, υπάρχει και πιο σκληροπυρηνική λύση που είχε υλοποιήσει ένας συνάδερφος όταν περιμέναμε τα αποτελέσματα του προηγούμενου ΑΣΕΠ. Σκριπτάκι σε linux, που κατεβάζει τη σελίδα, συγκρίνει αν υπάρχει διαφορές με προηγούμενη σελίδα και αν υπάρχει στέλνει μήνυμα σε κινητό. Και φυσικά το σκριπτάκι μέσω cron, μπαίνει σε χρονοπρογραμματισμό και εκτελείται κάθε 5 λεπτά. Οπότε δεν χρειαζόταν να είσαι όλη την ώρα πάνω στο Pc
ναι τον ξερω και γω αυτον το browserASEPFOX λεγεταιδωρεαν download απο www.ypepth.gr
Παράθεση από: fortran στις Νοεμβρίου 12, 2009, 02:19:48 pmναι τον ξερω και γω αυτον το browserASEPFOX λεγεταιδωρεαν download απο www.ypepth.gr