0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εφόσον η προθεσμία να παρουσιαστούμε είναι από 16-19/11/2009 πότε θα μπούμε σε σχολείο για μάθημα;Δηλαδή αν κάποιος πάει τη Δευτέρα θα τον βάλουν αμέσως ή θα περιμένουμε μέχρι την Πέμπτη;
Παράθεση από: outsider στις Νοεμβρίου 15, 2009, 10:40:48 pmΕφόσον η προθεσμία να παρουσιαστούμε είναι από 16-19/11/2009 πότε θα μπούμε σε σχολείο για μάθημα;Δηλαδή αν κάποιος πάει τη Δευτέρα θα τον βάλουν αμέσως ή θα περιμένουμε μέχρι την Πέμπτη;με τα κενά που υπάχουν μπορεί να σε βάλουν και την ίδια μέρα προσωρινά.
Συνάδερφοι, καλημέρα από την όμορφη Σπάρτη. Τι γίνεται; Πήγατε στις δευτεροβάθμιες ή όλοι είστε καθ'οδόν; Πώς τα βρήκατε τα πράγματα στους νέους τόπους κατοικίας σας; Κατέθεσα τα χαρτιά μου πρωί-πρωί και περιμένουμε στην 1 την ορκομωσία. Το κακό είναι ότι θα μάθουμε για το σχολείο από Τετάρτη-Πέμπτη οπότε δεν ξέρουμε και που θα μείνουμε λόγω του μεγέθους του νομού. Κάθε ευκολία και στους υπόλοιπους
Μήπως γνωρίζε κανείς να με βοηθήσει:1) Η προκήρυξη του ΑΣΕΠ ήταν για ΠΕ19 72 θέσεις. Οκ; Τότε γιατί διορίστηκαν μόνο 38 από ΑΣΕΠ; 2) Αν το 60% είναι 72 θέσεις, το 40% είναι περίπου 48 θέσεις. Οκ; Τότε γιατί διοριστηκαν μόνο 23 από πίνακα;Θα διοριστούν από Σεπτέμβρη οι υπόλοιποι ή αυτοί ήταν όλοι οι διορισμοί; Κάτι δεν έχω κατανοήσει σωστά.
Παράθεση από: froski στις Νοεμβρίου 16, 2009, 12:49:31 pmΜήπως γνωρίζε κανείς να με βοηθήσει:1) Η προκήρυξη του ΑΣΕΠ ήταν για ΠΕ19 72 θέσεις. Οκ; Τότε γιατί διορίστηκαν μόνο 38 από ΑΣΕΠ; 2) Αν το 60% είναι 72 θέσεις, το 40% είναι περίπου 48 θέσεις. Οκ; Τότε γιατί διοριστηκαν μόνο 23 από πίνακα;Θα διοριστούν από Σεπτέμβρη οι υπόλοιποι ή αυτοί ήταν όλοι οι διορισμοί; Κάτι δεν έχω κατανοήσει σωστά. το 72 είναι και για τις δύο χρονιές,οι μισοί φέτος και οι μισοί του χρόνου.
Παράθεση από: karavolias στις Νοεμβρίου 16, 2009, 01:36:54 pmΠαράθεση από: froski στις Νοεμβρίου 16, 2009, 12:49:31 pmΜήπως γνωρίζε κανείς να με βοηθήσει:1) Η προκήρυξη του ΑΣΕΠ ήταν για ΠΕ19 72 θέσεις. Οκ; Τότε γιατί διορίστηκαν μόνο 38 από ΑΣΕΠ; 2) Αν το 60% είναι 72 θέσεις, το 40% είναι περίπου 48 θέσεις. Οκ; Τότε γιατί διοριστηκαν μόνο 23 από πίνακα;Θα διοριστούν από Σεπτέμβρη οι υπόλοιποι ή αυτοί ήταν όλοι οι διορισμοί; Κάτι δεν έχω κατανοήσει σωστά. το 72 είναι και για τις δύο χρονιές,οι μισοί φέτος και οι μισοί του χρόνου.Επομένως και το 40% θα πρέπει να αναφέρεται και για τις δύο χρονιές 2009-2010 και 2010-2011. Σωστά;
Τώρα μόλις γύρισα από Χαλκίδα (Γ Ευβοιας) Υπόγραψα ανάληψη υπηρεσίας. Ορκομωσία και τοποθέτηση την Πέμπτη.Μου ε'ιπαν ότι μερικούς που έχουν δηλώσει Γ Ευβοιας θα τους πάνε στην
skarag κι εγω Γ Ευβοίας διορίστηκα.Δεν παρουσιάστηκα ακόμα.Σου έδωσαν κενά,για να δηλώσεις με ποια σειρά τα προτιμάς?αν ναι,ποια ηταν τα κενά? και μήπως ξερεις τι δικαιολογητικά χρειάζονται?