0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
είδες τί κάνει το δημόσιο??? θα μας βάλει να παντρευτούμε τελικά!! η μαμά μου τρίβει τα χέρια της
Παράθεση από: tsounga στις Αυγούστου 05, 2009, 01:59:20 pmείδες τί κάνει το δημόσιο??? θα μας βάλει να παντρευτούμε τελικά!! η μαμά μου τρίβει τα χέρια της xaxaxaxxaxaxxaxxaxπολύ καλό αυτό με τη μαμά σου!!!εγώ έκανα πολιτικό γάμο 15 μέρες μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του ασεπ όταν είδα ότι είμαι διοριστέα. Ο μέχρι τότε αρραβωνιαστικός μου συγκοπή κόντεψε να πάθει που "κρεμάστηκε" τόσο γρήγορα και ξαφνικά!!!χιχιχιιχιχιχιχιχιΗ μάνα μου??? έκανε γλέντι στο σπίτι για τον πολιτικό!!! ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΜΑΝΑ!!! χιχιχιχιχιχιιχ
Παράθεση από: susan sarandon στις Αυγούστου 05, 2009, 02:08:14 pmΠαράθεση από: tsounga στις Αυγούστου 05, 2009, 01:59:20 pmείδες τί κάνει το δημόσιο??? θα μας βάλει να παντρευτούμε τελικά!! η μαμά μου τρίβει τα χέρια της xaxaxaxxaxaxxaxxaxπολύ καλό αυτό με τη μαμά σου!!!εγώ έκανα πολιτικό γάμο 15 μέρες μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του ασεπ όταν είδα ότι είμαι διοριστέα. Ο μέχρι τότε αρραβωνιαστικός μου συγκοπή κόντεψε να πάθει που "κρεμάστηκε" τόσο γρήγορα και ξαφνικά!!!χιχιχιιχιχιχιχιχιΗ μάνα μου??? έκανε γλέντι στο σπίτι για τον πολιτικό!!! ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΜΑΝΑ!!! χιχιχιχιχιχιιχήσουν διοριστέα πρώτης χρονιάς; μέτρησε τελικά ο γάμος; εγώ είμαι διοριστέα δεύτερης χρονιάς και ο φίλος μου πρώτης. δεν ξέρουμε τι να κάνουμε ώστε να αυξήσουμε τις πιθανότητες να είμαστε κοντά (οπουδήποτε στην ελλάδα) ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΚΛΑΔΟ!! καμία ιδέα; (ΓΡΗΓΟΡΑ ΟΜΩΣ, ΠΡΟΛΑ
Παράθεση από: tsounga στις Αυγούστου 05, 2009, 02:20:23 pmΠαράθεση από: susan sarandon στις Αυγούστου 05, 2009, 02:08:14 pmΠαράθεση από: tsounga στις Αυγούστου 05, 2009, 01:59:20 pmείδες τί κάνει το δημόσιο??? θα μας βάλει να παντρευτούμε τελικά!! η μαμά μου τρίβει τα χέρια της xaxaxaxxaxaxxaxxaxπολύ καλό αυτό με τη μαμά σου!!!εγώ έκανα πολιτικό γάμο 15 μέρες μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του ασεπ όταν είδα ότι είμαι διοριστέα. Ο μέχρι τότε αρραβωνιαστικός μου συγκοπή κόντεψε να πάθει που "κρεμάστηκε" τόσο γρήγορα και ξαφνικά!!!χιχιχιιχιχιχιχιχιΗ μάνα μου??? έκανε γλέντι στο σπίτι για τον πολιτικό!!! ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΜΑΝΑ!!! χιχιχιχιχιχιιχήσουν διοριστέα πρώτης χρονιάς; μέτρησε τελικά ο γάμος; εγώ είμαι διοριστέα δεύτερης χρονιάς και ο φίλος μου πρώτης. δεν ξέρουμε τι να κάνουμε ώστε να αυξήσουμε τις πιθανότητες να είμαστε κοντά (οπουδήποτε στην ελλάδα) ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΚΛΑΔΟ!! καμία ιδέα; (ΓΡΗΓΟΡΑ ΟΜΩΣ, ΠΡΟΛΑ