0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
καλησπερα σε ολος.σημερα το πρωι πηγα εκανα τα χαρτια μου για μονιμο διορισμο αν και ειμαι στους διοριστεους της β φουρνιας.........λοιπον ρωτησα για τους ανπληρωτες και μου ειπαν οτι γενικα σε ολες τις ειδικοτηες θα παρουν λιγοτερους απο περσι και για εμας μου ειεπ 1200.....ελεος αν ισχυει αυτο...ααα..και μου ειεπ οτι αν γινουν εκλογες αλλαζουν τα πραγματα...
η εγκυκλιος αν διαβασα καλα γραφει οτι μπορουν να κανουν αιτηση για διορισμο και αυτοι που εχουν 17 μορια απο πραγματικη προυπηρεσια. εννοει τα 17 μορια να τα εχουν παρει απο προυπηρεσια ωσ αναπληρωτεσ, χωρισ δηλ να υπολογιζονται τα μορια απο επιτυχια σε ασεπ;
Μη λέτε τέτοια ρε παιδιά τί θα κάνουμε...ας ελπίσουμε ότι θα αλλάξει η κατάσταση..η ελπίδα πεθαίνει τελευταία Πάντως τα 2 τελευταία χρόνια έπαιρναν συνολικά με τους διοριστέους γύρω στα 2600 άτομα.Για αυτό υπολόγιζα ότι θα πάρουν και φέτος περίπου 1800-1900 αναπληρωτές. Πώς θα καλύψουν τα κενά? Και πώς μπορεί να ξέρουν αυτά που θα δημιουργηθούν το Σεπτέμβριο?
Θα μονιμοποιησουν ομως 24μηνιτες περαν της ποσοστωσης 60-40.Αυτο δεν επηρεαζει τον αριθμο των κενων για αναπληρωτες;
Παράθεση από: resquer στις Αυγούστου 06, 2009, 03:54:17 pmΘα μονιμοποιησουν ομως 24μηνιτες περαν της ποσοστωσης 60-40.Αυτο δεν επηρεαζει τον αριθμο των κενων για αναπληρωτες;Πάντα έτσι δεν γίνετε ? ? ?Τι να τους πούμε να μειώσουν τις προσλήψεις για να αυξηθεί ο αριθμός των αναπληρωτών ? ? ? ? ? Ήμαρτον παναγία μου......