0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
κ εγώ την ίδια απορία έχω αλλά απ'ότι μου είχαν πει όταν φτασουν στη σειρά σου κοιτάζουν τις επιλογέσ σου κ στην πρώτη που θα βρεθεί κενό σε τοποθετούν!
Το πιο λογικό είναι να ξεκινάει από τις επιλογές του πρώτου. Για παράδειγμα: Πιάνει τη πρώτη λίστα του 30 μηνου και λέει τι θέλει ο πρώτος? Εύβοια - τον τοποθετεί. Μετά πάει στον δεύτερο. τι θέλει? Εύβοια τον τοποθετεί.. κτλ. κάποια στιγμή θα βρεθεί κάποιος που θα θέλει μια θέση στην πρώτη επιλογή που θα έχει καλυφθεί. τότε θα κοιτάξει το σύστημα τη δεύτερη επιλογή. Αν έχει κενό θα τον τοποθετήσει, αν δεν έχει θα περάσει στην επόμενη. Κάπως έτσι πρέπει να πάει
Το πιο λογικό είναι να ξεκινάει από τις επιλογές του πρώτου. Για παράδειγμα: Πιάνει τη πρώτη λίστα του 30 μηνου και λέει τι θέλει ο πρώτος?πχ. Εύβοια - τον τοποθετεί. Μετά πάει στον δεύτερο. τι θέλει? Εύβοια- τον τοποθετεί.. κτλ. κάποια στιγμή θα βρεθεί κάποιος που θα θέλει μια θέση στην πρώτη επιλογή που θα έχει καλυφθεί. τότε θα κοιτάξει το σύστημα τη δεύτερη επιλογή. Αν έχει κενό θα τον τοποθετήσει, αν δεν έχει θα περάσει στην επόμενη. κτλ κτλ κτλ Κάπως έτσι πρέπει να πάει
Παράθεση από: _Ελένη_ στις Αυγούστου 05, 2009, 11:46:44 pmΤο πιο λογικό είναι να ξεκινάει από τις επιλογές του πρώτου. Για παράδειγμα: Πιάνει τη πρώτη λίστα του 30 μηνου και λέει τι θέλει ο πρώτος?πχ. Εύβοια - τον τοποθετεί. Μετά πάει στον δεύτερο. τι θέλει? Εύβοια- τον τοποθετεί.. κτλ. κάποια στιγμή θα βρεθεί κάποιος που θα θέλει μια θέση στην πρώτη επιλογή που θα έχει καλυφθεί. τότε θα κοιτάξει το σύστημα τη δεύτερη επιλογή. Αν έχει κενό θα τον τοποθετήσει, αν δεν έχει θα περάσει στην επόμενη. κτλ κτλ κτλ Κάπως έτσι πρέπει να πάειΈτσι ακριβώς.Να συμπληρώσω στην Ελένη...Φτάνει και στην τελευταία επιλογή κάποιου και δεν βρίσκει κενό, τον προσπερνά και επεξεργάζεται την επόμενη αίτηση.Φτάνει και στην τελευταία επιλογή κάποιου, δεν βρίσκει κενό, έχει όμως συμπληρώσει την επιλογή αποδέχομαι διορισμό οπουδήποτε, τότε το σύστημα παίρνει με τη σειρά τις περιοχές ανάλογα με τον κωδικό τους και στην πρώτη διαθέσιμη τον τοποθετεί.
θα σας απογοητεύσω!!! δεν ξεκινά από τον 1ο αλλά από αυτόν που θέλω να βολέψω!!! πχ τον 103ο στη θεσ/νίκη (τυχαίο το νούμερο...μην παρεξηγηθώ)ανοίγει πρώτα τα κενά πχ της 12νήσου...πχ30...διώχνει τους πρώτους 30 εκεί, μετά της θραάκης...κτλ και ανοίγει τα κενά της θεσσαλονίκης τότε...όταν κατά τύχη είναι στο γκρούπ διορισμού και ο 103ος!!!επιλογές και κουραφέξαλα!!!