0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: ister στις Αύγουστος 06, 2009, 06:26:20 πμθα σας απογοητεύσω!!! δεν ξεκινά από τον 1ο αλλά από αυτόν που θέλω να βολέψω!!! πχ τον 103ο στη θεσ/νίκη (τυχαίο το νούμερο...μην παρεξηγηθώ)ανοίγει πρώτα τα κενά πχ της 12νήσου...πχ30...διώχνει τους πρώτους 30 εκεί, μετά της θραάκης...κτλ και ανοίγει τα κενά της θεσσαλονίκης τότε...όταν κατά τύχη είναι στο γκρούπ διορισμού και ο 103ος!!!επιλογές και κουραφέξαλα!!! εαν εισαι πρωτος των πρωτων και δεν σε τοποθετησουν στην πρωτη επιλογη.....εεεεαν εισαι απο τους τελευταιους και σε πανε στην πρωτη σου επιλογη που ειναι η Αθηνα ....εεεπιστευω οτι τα κενα ειναι ολα ανοιχτακαι το συστημα σαρωνει τις επιλογες των υποψηφιων και κλεινει σιγα σιγα τα κενακατι παρομοιο συμβαινει και οταν καλουν τους ωρομισθιουςη σειρα των υποψηφιων για διορισμο εχει ανακοινωθειεαν εχει πεσει στην αντιληψη σου κατι παρανομο γιατι δεν εκανες καταγγελια και σπερνεις τον πανικο???
θα σας απογοητεύσω!!! δεν ξεκινά από τον 1ο αλλά από αυτόν που θέλω να βολέψω!!! πχ τον 103ο στη θεσ/νίκη (τυχαίο το νούμερο...μην παρεξηγηθώ)ανοίγει πρώτα τα κενά πχ της 12νήσου...πχ30...διώχνει τους πρώτους 30 εκεί, μετά της θραάκης...κτλ και ανοίγει τα κενά της θεσσαλονίκης τότε...όταν κατά τύχη είναι στο γκρούπ διορισμού και ο 103ος!!!επιλογές και κουραφέξαλα!!!
πολυ καλο το θεμα δαιμωνα και επικαιρο:) Εγω εχω την εξης απορια:ειμαι στις πρωτες θεσεις,περναει απο μενα κ δε μου δινει την πρωτη επιλογη γιατι εχει ηδη καλυφθει απο τους εχοντες προυπηρεσια μου δινει αμεσως τη δευτερη η την τριτη κ προσπαθει να τακτοποιησει εμενα ή παει στον επομενο κ βλεπει την πρωτη επιλογη του; Δηλαδη αν το ενδιαφερον εστιαζεται στο να δωσει σε οσους περισσοτερους γινεται την πρωτη επιλογη ή να τοποθετησει με σειρα προτεραιοτητας οπου υπαρχουν θεσεις αναλογα με τις επιλογες του; Πιστευω ειναι το 2ο γιατι αλλιως το να βαζουμε πρωτη επιλογη κατι που θελουμε πολυ αλλα εχει ζητηση θα ειναι μαλλον ανοητο(αν μας προσπερνα κ φευγει για να ξαναγυρισει αργοτερα με λιγοστες θεσεις). Ελπιζω να εγινα κατανοητη, ειναι πιστευω σημαντικο να το γνωριζει κανεις.
και κατι αλλο. Αν το συστημα με τον υπολογιστη ειναι τοσο σωστο κ αδιαβλητο γιατι στελνουν τοσους υπεραριθμους καθε χρονια; Πως συμβαινει αυτο αφου λογικα οι θεσεις ανα περιφερεια ειναι δεδομενες και φορτωμενες στον υπολογιστη; Γιατι βγαζει περισσοτερους σε καποιες περιφερειες;
....ειμαι στις πρωτες θεσεις,περναει απο μενα κ δε μου δινει την πρωτη επιλογη γιατι εχει ηδη καλυφθει απο τους εχοντες προυπηρεσια μου δινει αμεσως τη δευτερη η την τριτη κ προσπαθει να τακτοποιησει εμενα ή παει στον επομενο κ βλεπει την πρωτη επιλογη του; ...