0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα σε όλους.Εγώ είμαι διοριστέα από ασεπ και ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζετε ποιους νομους είναι καλύτερα να δηλώσω έτσι ώστε να διοριστώ από φέτος.Είχα αποκλείσει τα νησιά αλλά μου είπαν ότι τα άλλα δεν τα πιάνω γιατί εμείς του ασεπ πάμε τελευταίοι.Γνωρίζει κανείς κάτι?
υπάρχει περίπτωση αν αφήσω το διορισμό για του χρόνου να έχω καλύτερες επιλογές?γνωρίζει κανείς?
γεια σας!ειμαι δασκαλα εχω θεση 130 στον ενιαιο πινακα και εχω βαλει πρωτη επιλογη Ζακυνθο.εχω ελπιδες;;
ρε παιδια να ρωτησω κι εγω κατι?τα μορια που δινει ενα σχολειο(παντα για τους δασκαλαους μιλαω) ειναι τα ιδια και για τους αναπληρωτες και για τους μονιμους?δεν αλλαζει τιποτα?για παραδειγμα ενα σχολειο στην χωρα της ανδρου εχει τα ιδια μορια ειτε εισαι αναπληρωτης ειτε μονιμος?μπορει να ακουγεται χαζη η ερωτηση αλλα....
Παράθεση από: vito kat στις Αυγούστου 06, 2009, 07:41:16 pmυπάρχει περίπτωση αν αφήσω το διορισμό για του χρόνου να έχω καλύτερες επιλογές?γνωρίζει κανείς?καλύτερα να μην το αφήσεις για του χρόνου γιατί ίσως να κόψουν το επίδομα και να παίρνεις λιγότερα.