0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
+φωνω οτι χρειαζεσαι γνωστο για να βρεισ κατι αλλα νηπιαγωγεια η παιδικοι που εχουν τμημα νηπιαγωγειου μεσα και εχουν την εγκριση απο το υπεπθ ειναι αρκετα υπαρχουν στη σελιδα του υπουργειου ολα!Θα μπορούσες να μας κάνεις ενα link με την σελίδα γιατί η σελίδα του υπεπθ είναι χαοτική; Με ενδιαφέρει πολύ η πληροφορία.
το πασχα??με κουφανεσ τωρα!!νομιζω ειναι υπερβολη. απο λαρισα ειμαι εχει 15 ιδιωτικα περιπου
εχω ανοιξει κι εγω ενα παρομοιο θεμα αλλα δν απαντησε κανειςεχω κι εγω αγχος γιατι δν εχω βρει κατι μενω επαρχια αλλα ψαχνω αθηνα ....τωρα βεβαια ολοι λειπουν και μου παν απο τελος αυγουστου !
αντε και σε καλουν για συνεντευξη απο καποιο σχολειο!!!τρελο αγχοσ!τι φορασ????και τι μπορει να σε ρωτησουν αραγε??
Παράθεση από: efterpi2 στις Αυγούστου 12, 2009, 10:09:43 pmαντε και σε καλουν για συνεντευξη απο καποιο σχολειο!!!τρελο αγχοσ!τι φορασ????και τι μπορει να σε ρωτησουν αραγε??Για τις σπουδες σου, για παιδαγωγικες αρχες που θα εφαρμόσεις σε μια ταξη, τον τροπο που θα εφαρμοσεις "πειθαρχια" στην ταξη.....αυτα μου ερχονται τώρα!