0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: efterpi2 στις Αυγούστου 08, 2009, 01:37:26 pm"ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ ΜΕ ΑΔΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ (Ο Πίνακας θα ενημερώνεται για κάθε νέα αδειοδότηση)" Δ/νση Π.Ε Ιδιωτικά Νηπιαγωγεία με άδεια λειτουργίαςΣυγνώμη βρε παιδιά, αλλά δεν κατάλαβα κάτι (είναι και περασμένη η ώρα). Αυτά τα ιδιωτικά νηπιαγωγεία που έχετε παραθέσει τι είναι; Εννοώ, υπάγονται στο ΥΠΕΠΘ; Παίρνεις κάποια μόρια; Τι συμβαίνει; Ενδιαφέρομαι να μάθω για μια φίλη μου. Έχει τελειώσει βρεφονηπιοκόμος και θα αρχίσει να δουλεύει από 1 Οκτώβρη σε έναν από τους παιδικούς που αναφέρονται στη λίστα. Κερδίζει προϋπηρεσία ή κάτι άλλο;Ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σας!!
"ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ ΜΕ ΑΔΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ (Ο Πίνακας θα ενημερώνεται για κάθε νέα αδειοδότηση)" Δ/νση Π.Ε Ιδιωτικά Νηπιαγωγεία με άδεια λειτουργίας
Παράθεση από: gioulitsa στις Σεπτεμβρίου 20, 2009, 03:40:10 amΠαράθεση από: efterpi2 στις Αυγούστου 08, 2009, 01:37:26 pm"ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ ΜΕ ΑΔΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ (Ο Πίνακας θα ενημερώνεται για κάθε νέα αδειοδότηση)" Δ/νση Π.Ε Ιδιωτικά Νηπιαγωγεία με άδεια λειτουργίαςΣυγνώμη βρε παιδιά, αλλά δεν κατάλαβα κάτι (είναι και περασμένη η ώρα). Αυτά τα ιδιωτικά νηπιαγωγεία που έχετε παραθέσει τι είναι; Εννοώ, υπάγονται στο ΥΠΕΠΘ; Παίρνεις κάποια μόρια; Τι συμβαίνει; Ενδιαφέρομαι να μάθω για μια φίλη μου. Έχει τελειώσει βρεφονηπιοκόμος και θα αρχίσει να δουλεύει από 1 Οκτώβρη σε έναν από τους παιδικούς που αναφέρονται στη λίστα. Κερδίζει προϋπηρεσία ή κάτι άλλο;Ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σας!!Κορίτσια και πάλι καλησπέρα και συγνώμη για την ενόχληση. Τελικά μπορεί να μου πει κάποια τι είναι αυτός ο πίνακας; Υπάρχει στη σελ 2 ή 3 αυτού του θέματος, απλά δεν τον έχω παραθέσει ολόκληρο, ώστε να μην πιάνει χώρο.