0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γνωρίζετε παρακαλώ αν κάποιος 30νίτης ή 24νίτης δεν κάνει τα χαρτιά για διορισμό, αν επιλέγετε άτομο από άλλη κατηγορία ;
Γεια σας! Καλά προσπαθώ να ετοιμάσω τη λίστα επιλογών μυ για το διορισμό αλλά δυσκολεύομαι πολύ γιατί δε ξέρω ποια σχολεία έχουν τις κενές θέσεις... Δηλαδή όταν λένε Α' ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ που ξέρω εγώ αν εννοούν σχολείο στη πόλης της Ρόδου ή σχολείο έπάνω στα βουνά?Υπάρχει κάποιος τρόπος να μάθω? Αν πάρω τηλ στη Δ-βαθμια θα μου πούνε?Τι λέτε?
Κανένα νέο από ΠΔΣ; Τι είναι αυτό το πράγμα φέτος;Για τον πίνακα των αναπληρωτών ακούσατε τίποτα;
Παράθεση από: salis31 στις Αυγούστου 18, 2009, 11:53:20 pmΚανένα νέο από ΠΔΣ; Τι είναι αυτό το πράγμα φέτος;Για τον πίνακα των αναπληρωτών ακούσατε τίποτα;Οι πινακες αναπληρωτων θα βγουν λίγο μετα την ανακοίνωση για τα οριστικα αποτελεσματα του διαγωνισμου ασεπ. Αρχες Σεπτεμβιου, στην καλύτερη περίπτωση, ενημερώνουν από ΑΣΕΠ.
Παράθεση από: anyvacant στις Αυγούστου 24, 2009, 05:08:14 pmΠαράθεση από: salis31 στις Αυγούστου 18, 2009, 11:53:20 pmΚανένα νέο από ΠΔΣ; Τι είναι αυτό το πράγμα φέτος;Για τον πίνακα των αναπληρωτών ακούσατε τίποτα;Οι πινακες αναπληρωτων θα βγουν λίγο μετα την ανακοίνωση για τα οριστικα αποτελεσματα του διαγωνισμου ασεπ. Αρχες Σεπτεμβιου, στην καλύτερη περίπτωση, ενημερώνουν από ΑΣΕΠ.Καλά κρασιά.......
Γιαυτό αργούν τόσο; Επειδή ; ;; Τι γίνετε ρε παιδιά ό,τι θέλουν κάνουν!!!Με ποιό τρόπο είναι δυνατό να γίνονται τέτοιες αλλαγές τώρα;
Παράθεση από: mpelas στις Αυγούστου 26, 2009, 12:45:16 pmΓιαυτό αργούν τόσο; Επειδή δέχονται κι άλλες παιδαγωγικές επάρκειες; Μπορεί να γίνει αυτό τώρα εκπρόθεσμα;; Τι γίνετε ρε παιδιά ό,τι θέλουν κάνουν!!!Με ποιό τρόπο είναι δυνατό να γίνονται τέτοιες αλλαγές τώρα;Κάποιοι έγραψαν στην αίτηση ότι είχαν αλλά δεν είχαν ή έγραψαν ότι είχαν και δεν τους το πέρασε
Γιαυτό αργούν τόσο; Επειδή δέχονται κι άλλες παιδαγωγικές επάρκειες; Μπορεί να γίνει αυτό τώρα εκπρόθεσμα;; Τι γίνετε ρε παιδιά ό,τι θέλουν κάνουν!!!Με ποιό τρόπο είναι δυνατό να γίνονται τέτοιες αλλαγές τώρα;