0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
καλημερα ισχύει οτι το 20% αναπληρωτων ειναι απο το πινακα μηδενικης προυπηρεσιας?ετσι μου ειπαν στη δευτεροβαθμια αλλα δεν τους εχω πολυ εμπιστοσυνη....ξερετε κατι?
Είδατε την ανακοίνωση για 70 διορισμούς πε09;;Αυτοί οι διορισμοί θα γίνουν φέτος ή φέτος και του χρόνου; Δεν διευκρινίζει!Είμαι ο μόνος που δεν το κατάλαβα;;
αυτο μηπως ισχυει και για τις ειδικες κατηγοριες?
Αναφέρομαι στο μήνυμα του mpelaΣου απαντώ επειδή ανήκω στην ειδική κατηγορία.Κατ αρχήν ειδική κατηγορία αφορά τους εκπαιδευτικούς με μεσογειακή αναιμία και σκλήρυνση κατά πλάκας.Πιστεύεις οτι κάποιος με αναιμια δηλώνει θέσεις σε όλη την Ελλάδα? Αυτό είναι αδύνατον λόγω των αιμοκαθάρσεων.Επίσης αυτές οι ασθένειες είναι πολύ σοβαρές και κανονικά θα επρεπε να διοριζόμαστε οχι να περιμένουμε στον πίνακα των αναπληρωτών χρόνια και χρόνια και να μη μπορούμε να πάρουμε μια μονιμη θέση όπως οι πολύτεκνοι οι οποίοι ήθελαν και έκαναν 4 παιδιά.Εμάς κανείς δε μας ρώτησε αν θέλουμε να είμαστε άρρωστοι και το αποτέλεσμα είναι να παλεύουμε και για την εργασία και με την αρρώστια μας.Ντροπή σου να ρωτάς κατι τέτοιο εσύ που είσαι μια χαρά και μπορείς να κάνεις ο,τι δουλειά θες. εχω και εγω αναιμια και εκανα για πρωτη φορα τα χαρτια μου για αναπληρωτης ειμαι στον πινακα με μηδενικη προυπηρεσια χωρις ΑΣΕΠ ξερεις αν εχω ελπιδες και αν περνουν 20% απο τον πινακα μηδενικης προυπηρεσιας?Οσο για τα σχολια για τα ατομα με προβλημα υγειας τι να πω....
Αναφέρομαι στο μήνυμα του mpelaΣου απαντώ επειδή ανήκω στην ειδική κατηγορία.Κατ αρχήν ειδική κατηγορία αφορά τους εκπαιδευτικούς με μεσογειακή αναιμία και σκλήρυνση κατά πλάκας.Πιστεύεις οτι κάποιος με αναιμια δηλώνει θέσεις σε όλη την Ελλάδα? Αυτό είναι αδύνατον λόγω των αιμοκαθάρσεων.Επίσης αυτές οι ασθένειες είναι πολύ σοβαρές και κανονικά θα επρεπε να διοριζόμαστε οχι να περιμένουμε στον πίνακα των αναπληρωτών χρόνια και χρόνια και να μη μπορούμε να πάρουμε μια μονιμη θέση όπως οι πολύτεκνοι οι οποίοι ήθελαν και έκαναν 4 παιδιά.Εμάς κανείς δε μας ρώτησε αν θέλουμε να είμαστε άρρωστοι και το αποτέλεσμα είναι να παλεύουμε και για την εργασία και με την αρρώστια μας.Ντροπή σου να ρωτάς κατι τέτοιο εσύ που είσαι μια χαρά και μπορείς να κάνεις ο,τι δουλειά θες.
Παράθεση από: mpelas στις Σεπτεμβρίου 15, 2009, 11:53:19 pmΕίδατε την ανακοίνωση για 70 διορισμούς πε09;;Αυτοί οι διορισμοί θα γίνουν φέτος ή φέτος και του χρόνου; Δεν διευκρινίζει!Είμαι ο μόνος που δεν το κατάλαβα;;Καλημέρα!!!Σε αυτόν τον αριθμό συμπεριλαμβάνονται και οι τριανταεννέα πολύτεκνοι που έχουν διοριστεί ή είναι μόνο από ΑΣΕΠ και τον πίνακα?΄Εχω μπερδευτεί.
Παράθεση από: magi στις Σεπτεμβρίου 16, 2009, 10:15:57 amΠαράθεση από: mpelas στις Σεπτεμβρίου 15, 2009, 11:53:19 pmΕίδατε την ανακοίνωση για 70 διορισμούς πε09;;Αυτοί οι διορισμοί θα γίνουν φέτος ή φέτος και του χρόνου; Δεν διευκρινίζει!Είμαι ο μόνος που δεν το κατάλαβα;;Καλημέρα!!!Σε αυτόν τον αριθμό συμπεριλαμβάνονται και οι τριανταεννέα πολύτεκνοι που έχουν διοριστεί ή είναι μόνο από ΑΣΕΠ και τον πίνακα?΄Εχω μπερδευτεί.Όχι δεν συμπεριλαμβάνονται οι πολύτεκνοι.