0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
οχι δεν εχω δουλεψει σε δυσπροσιτα!!! αλλη εκδοχη?
Η διαφορα θα μπορουσε επισης να ειναι λογικη, αν ησουν "ξωφαλτση" Οαεδιτισα (0,6 μορια).(φανταζομαι οτι αν ησουν .. καρα-οαεδιτισα, δεν θα καρφονωσουν με τετοια ερωτηση!!)
Παιδια!!!!αν μ'ακουει κανεις τετοια ωρα....εχω πολλες αποριες σχετικα με οσα βλεπω να συμβαινουν με εμας τους ΠΕ06 αλλα θα περιοριστω μονο σε μερικες και ελπιζω να μπορει κανεις να με διαφωτισει!!!Καταρχην βγηκε ενας ενιαιος πινακας διορισμων στον οποιο συμπεριλαμβανονται και αυτοι με τους 50-60 μηνες και αυτοι με τους 30 και με τους 24 και με 23 ή,22 μηνες κλπ.Αν κανεις ειναι λοιπον στους 200 πρωτους του ενιαιου πινακα εχει ελπιδες διορισμου?Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων!
αν κ δε με αφορα αμεσα τετοια ορολογια προς συναδελφους καλυτερα να αποφευγεται. Η συναδελφος δεν εχει προβλημα να κρυφτει απο κατι και το εχει συζητησει σε αλλο ποστ.Καταλαβαινουμε οτι γινεται μαχη για τις θεσεις αλλα οποιος διαφωνει ας τα βαλει με την κυβερνηση με το κρατος με τον υπουργο παιδειας. Ημαρτον δε θα τρωγομαστε μεταξυ μας. Δεν ειναι ο προδοτης της κατοχης διαβασε το νομο κ κατεθεσε οτι ειχε.Κι εσυ ετσι θα εκανες ειμαι σιγουρη και οποιος ειχε πηγε κ τα κατεθεσε.Δεν καταλαβα δηλαδη τη λογικη σου θα πρεπε απο αλληλεγγυη προς αυτους που δεν το θελουν να κρυψει μορια που τα δικαιουται βαση νομοθεσιας;
δεν υποστηριζω αυτο αλλα λεω ότι και οι σχολες του ΟΑΕΔ ειναι ενα κανονικο σχολειο σαν τα αλλα. Γιατι να μην πιανεται η προυπηρεσία?