0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: jak13 στις Σεπτεμβρίου 30, 2009, 02:37:41 amΠαράθεση από: xristis στις Σεπτεμβρίου 29, 2009, 11:18:11 pmΔεν συγκαλείται φίλοι μου κανένας Σύλλογος Καθηγητών, για τις προσλήψεις στη ΠΔΣ.Ποιος φίλος το έγραψε αυτό; Απαντάς σε κάποιον;Μάλλον σε δικό μου post παραπάνω αναφέρεται αλλά, δεν διάβασε καλά το μήνυμά μου. Δεν έγραψα ότι γίνεται σύλλογος καθηγητών για τις προσλήψεις των ωρομισθίων αλλά, για το ποιός από τους μόνιμους καθηγητές θα αναλάβει τον συντονισμό της ΠΔΣ και επαναλαμβάνω συντάσσεται πρακτικό συλλόγου και μετά περιμένουμε την έγκριση της ΔΔΕ για τον υποψήφιο Συντονιστή.Τέλος, επαναλαμβάνω ότι η επιλογή των ωρομισθίων της ΠΔΣ δεν γίνεται από τον Συντονιστή/Σχεδιαστή του σχολείου. Γίνεται εκ των άνω δηλαδή, από τη ΔΔΕ.Τα ανεκδιήγητα τηλέφωνα, ή ακόμη και οι "επισκέψεις" των τάχα μου υποψηφίων στα σχολεία γίνονται κυρίως από αυτούς τους βυσματίες που θέλουν να εξασφαλίσουν ότι ο Σχεδιαστής δεν έχει κανένα «δικό του», για τον οποίο θα ζητήσει χάρη στη ΔΔΕ, ή ότι θα «βγάλει» τόσα τμήματα ΠΔΣ ώστε να μη μείνουν απέξω παρά τις «καλές προθέσεις» της ΔΔΕ.Παρατηρώντας αυτές τις μέρες τις συμπεριφορές των υποψηφίων μου φαίνεται στο τέλος θα γράψω «οδηγό καλών πρακτικών για βύσματα»
Παράθεση από: xristis στις Σεπτεμβρίου 29, 2009, 11:18:11 pmΔεν συγκαλείται φίλοι μου κανένας Σύλλογος Καθηγητών, για τις προσλήψεις στη ΠΔΣ.Ποιος φίλος το έγραψε αυτό; Απαντάς σε κάποιον;
Δεν συγκαλείται φίλοι μου κανένας Σύλλογος Καθηγητών, για τις προσλήψεις στη ΠΔΣ.
Πολυ καλες ολες αυτες οι επιστολες και μπραβο στις ΕΛΜΕ .Στην ουσια ομως γινεται τιποτα;
Οι συνδικαλιστές κάνουν καθόλου μάθημα ή ξέχασαν ότι είναι εκπαιδευτικοί?
Λοιπόν για να γυρίσουμε στο θέμα μας ( όπως λέει και ο τίτλος του )Αχαΐα: Αξιολογητές προτείνουν άτομα για ΠΔΣ προϊστάμενοι γραφείων τους απορρίπτουν και τοποθετούν άτομα που υπάρχουν σε πίνακες ( που άραγε μέσα σε συρτάρια; )