0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Υπάρχει δηλαδή περίπτωση οι πρώτοι να πάρουν ό,τι θέλουν κι εγώ να πάω σε 5 διαφορετικά σχολεία με χιλιομετρική απόσταση μιας ώρας στο καθένα;Μήπως μερικά φιλετάκια δεν παρουσιστούν καθόλου;Μήπως τα κρατήσουνε για τους επόμενους;
γνωριζουμε εαν εχουν καλεσει οι δευτερ. αττικης και εως που εχουν φτασει?
... να πάρουν ό,τι θέλουν κι εγώ να πάω σε 5 διαφορετικά σχολεία με χιλιομετρική απόσταση μιας ώρας στο καθένα;Μήπως μερικά φιλετάκια δεν παρουσιστούν καθόλου;Μήπως τα κρατήσουνε για τους επόμενους;
Παιδιά ξέρει κανείς τι παίζει με χημικούς και χημικούς μηχανικούς?Εξηγώ,πήρα τηλέφωνο σε δευτεροβάθμια να ρωτήσω για ΠΔΣ και μου είπαν ότι θα πάρουν 2 χημικούς και 1 χημικό μηχανικό.Και όταν του είπα ότι ο χημικός μηχανικός έχει πρόσφατη ημερομηνία κτίσης πτυχίου, μου είπε ότι θα πάρουνχημικούς-χημικούς μηχανικούς με κάποια ποσόστωση, κάτι σαν τους πληροφορικάριους(ΑΕΙ-ΤΕΙ)!!!!.Μπορεί να γίνει αυτό?
Παράθεση από: sou στις Οκτωβρίου 22, 2009, 02:12:12 pmΠαιδιά ξέρει κανείς τι παίζει με χημικούς και χημικούς μηχανικούς?Εξηγώ,πήρα τηλέφωνο σε δευτεροβάθμια να ρωτήσω για ΠΔΣ και μου είπαν ότι θα πάρουν 2 χημικούς και 1 χημικό μηχανικό.Και όταν του είπα ότι ο χημικός μηχανικός έχει πρόσφατη ημερομηνία κτίσης πτυχίου, μου είπε ότι θα πάρουνχημικούς-χημικούς μηχανικούς με κάποια ποσόστωση, κάτι σαν τους πληροφορικάριους(ΑΕΙ-ΤΕΙ)!!!!.Μπορεί να γίνει αυτό?Μιλησα με το υπουργειο γι' αυτο το θεμα.Η απαντηση ηταν οτι οι πινακες θα ειναι ξεχωριστοι αλλα οι προσληψεις θα γινουν σαν να ειναι κοινος ο πινακας με βαση την ημερομηνια κτησης πτυχιου.Δεν υπαρχει ποσοστωση.
Παράθεση από: argy1001 στις Οκτωβρίου 22, 2009, 04:46:51 pmΠαράθεση από: sou στις Οκτωβρίου 22, 2009, 02:12:12 pmΠαιδιά ξέρει κανείς τι παίζει με χημικούς και χημικούς μηχανικούς?Εξηγώ,πήρα τηλέφωνο σε δευτεροβάθμια να ρωτήσω για ΠΔΣ και μου είπαν ότι θα πάρουν 2 χημικούς και 1 χημικό μηχανικό.Και όταν του είπα ότι ο χημικός μηχανικός έχει πρόσφατη ημερομηνία κτίσης πτυχίου, μου είπε ότι θα πάρουνχημικούς-χημικούς μηχανικούς με κάποια ποσόστωση, κάτι σαν τους πληροφορικάριους(ΑΕΙ-ΤΕΙ)!!!!.Μπορεί να γίνει αυτό?Μιλησα με το υπουργειο γι' αυτο το θεμα.Η απαντηση ηταν οτι οι πινακες θα ειναι ξεχωριστοι αλλα οι προσληψεις θα γινουν σαν να ειναι κοινος ο πινακας με βαση την ημερομηνια κτησης πτυχιου.Δεν υπαρχει ποσοστωση.Ευχαριστώ argy1001.Μίλησες με το τμήμα ΠΔΣ του Υπουργείου ή με κάποιο άλλο τμήμα?
Παράθεση από: sou στις Οκτωβρίου 22, 2009, 05:06:50 pmΠαράθεση από: argy1001 στις Οκτωβρίου 22, 2009, 04:46:51 pmΠαράθεση από: sou στις Οκτωβρίου 22, 2009, 02:12:12 pmΠαιδιά ξέρει κανείς τι παίζει με χημικούς και χημικούς μηχανικούς?Εξηγώ,πήρα τηλέφωνο σε δευτεροβάθμια να ρωτήσω για ΠΔΣ και μου είπαν ότι θα πάρουν 2 χημικούς και 1 χημικό μηχανικό.Και όταν του είπα ότι ο χημικός μηχανικός έχει πρόσφατη ημερομηνία κτίσης πτυχίου, μου είπε ότι θα πάρουνχημικούς-χημικούς μηχανικούς με κάποια ποσόστωση, κάτι σαν τους πληροφορικάριους(ΑΕΙ-ΤΕΙ)!!!!.Μπορεί να γίνει αυτό?Μιλησα με το υπουργειο γι' αυτο το θεμα.Η απαντηση ηταν οτι οι πινακες θα ειναι ξεχωριστοι αλλα οι προσληψεις θα γινουν σαν να ειναι κοινος ο πινακας με βαση την ημερομηνια κτησης πτυχιου.Δεν υπαρχει ποσοστωση.Ευχαριστώ argy1001.Μίλησες με το τμήμα ΠΔΣ του Υπουργείου ή με κάποιο άλλο τμήμα?Με ΠΔΣ
Παράθεση από: argy1001 στις Οκτωβρίου 22, 2009, 04:46:51 pmΠαράθεση από: sou στις Οκτωβρίου 22, 2009, 02:12:12 pmΠαιδιά ξέρει κανείς τι παίζει με χημικούς και χημικούς μηχανικούς?Εξηγώ,πήρα τηλέφωνο σε δευτεροβάθμια να ρωτήσω για ΠΔΣ και μου είπαν ότι θα πάρουν 2 χημικούς και 1 χημικό μηχανικό.Και όταν του είπα ότι ο χημικός μηχανικός έχει πρόσφατη ημερομηνία κτίσης πτυχίου, μου είπε ότι θα πάρουνχημικούς-χημικούς μηχανικούς με κάποια ποσόστωση, κάτι σαν τους πληροφορικάριους(ΑΕΙ-ΤΕΙ)!!!!.Μπορεί να γίνει αυτό?Μιλησα με το υπουργειο γι' αυτο το θεμα.Η απαντηση ηταν οτι οι πινακες θα ειναι ξεχωριστοι αλλα οι προσληψεις θα γινουν σαν να ειναι κοινος ο πινακας με βαση την ημερομηνια κτησης πτυχιου.Δεν υπαρχει ποσοστωση.Φίλε πήρες σίγουρα τηλέφωνο στο υπουργείο; Όταν απάντησες σε μένα για το ίδιο θέμα, ήξερες ήδη την απάντηση. Τώρα γιατί πήρες τηλ.; Για επιβεβαίωση; Eίσαι αποσπασμένος σε γραφείο και μας κάνεις τον άμεσα ενδιαφερόμενο;