0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μπα, λεει οτι θα κανει οσα πιο πολλα παιδια μπορει .Λεει οτι δεν εκανε 3-4 παιδια για να διοριστει κι εφαγε στη μαπα 9 χρονια ΑΣΕΠ, τωρα της ηρθε η ορεξη Παράθεση από: TEM στις Αυγούστου 14, 2009, 01:33:39 amαφού όπως λες ξέρει τι της γίνεταιμόνη της θα ζητήσει απόσπαση σε γραφείοεγώ αυτό θα έκανα πάντως
αφού όπως λες ξέρει τι της γίνεταιμόνη της θα ζητήσει απόσπαση σε γραφείοεγώ αυτό θα έκανα πάντως
αχ.........Κώστα Κώσταααα!!!!!!!! Μας πήραν πρέφα και μας δουλεύουν!!!!!!!!!!Μόλις πήρα τηλέφωνο!Και το κυριότερο.........το σήκωσαν!!!!!!!!!!Ήταν μία πολύ εξυπηρετική κοπέλα,τη ρώτησα αν έχουμε κανένα νέο για την πδσ,μου λέει "επίσημα όχι".Ανεπίσημα? της λέω.....ούτε ανεπίσημα,μου λέειδε γνωρίζουν τίποταμήπως έχουμε κάποια ημερομηνία που να περιμένουμε να βγει εγκύκλιος? της λέωόχι μου λέεικανένα νέο για τα λεφτά τουλάχιστον? της λέωπεριμένουμε το οικονομικών μου λέειγια όλη τη χρονιά? της λέωγια ένα μέρος,μου λέει0 από 0 0
Ναι,αλλά άμα δεν τον θέλουν τα παιδιά, ο συντονιστής τον αλλάζει,δεν είναι όπως στο πρωινό,όπου είτε τους αρέσει είτε όχι τον λούζονται.