0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα σε όλους, είναι η πρώτη φορά που γράφω στο φόρουμ, αν και είμαι μέλος εδώ και δύο χρόνια. Μία ερώτηση στον npanag, έχω ακριβώς 25 μόρια και θέση γύρω στο 2400 στον προσωρινό πίνακα, υπάρχει καμία πιθανότητα για φέτος? Συγγνώμη για το πρήξιμο, αλλά το άγχος έχει χτυπήσει κόκκινο... Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Παράθεση από: astralin στις Αυγούστου 12, 2009, 12:03:44 pmΚαλησπέρα σε όλους, είναι η πρώτη φορά που γράφω στο φόρουμ, αν και είμαι μέλος εδώ και δύο χρόνια. Μία ερώτηση στον npanag, έχω ακριβώς 25 μόρια και θέση γύρω στο 2400 στον προσωρινό πίνακα, υπάρχει καμία πιθανότητα για φέτος? Συγγνώμη για το πρήξιμο, αλλά το άγχος έχει χτυπήσει κόκκινο... Ευχαριστώ εκ των προτέρωνΤί να σου πω. Με έναν πρώτο πρόχειρο υπολογισμό σε βγάζω γύρω στο 1747. Με επιφύλαξη γιατί δεν το έχω ψάξει πολύ, είσαι οριακά. Π.χ. πέρσυ πήραν 1776 (αν θυμάμαι καλά) αναπληρώτριες.
Ρε παιδιά ψυχραιμία! Θα είστε και οι δύο γύρω στο 1100 του πίνακα αναπληρωτών.Πέρυσι αυτό το νούμερο δούλεψε στις 8 Σεπτέμβρη. Πρόπερσυ γύρω στις αρχές Οκτώβρη.Κάντε λίγο υπομονή. Ολα θα πάνε καλά. Τί να πουν κι αυτοί/αυτές που είναι οριακά να δουλέψουν φέτος ή του χρόνου;
Ωχ, δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα... είναι σίγουρο paschalist?
Εγώ έχω γύρω στα 24.54 μόρια, ξέρω είναι δύσκολο να περιμένω αναπλήρωση φέτος, και αν έρθει λογικά θα είναι κοντά στον Απρίλιο! Πραγματικά καλύτερα να μην με καλέσουν αν είναι να ξενιτευτώ για 2-3 μήνες το πολύ!