0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: PO-PA-KI στις Αυγούστου 27, 2009, 05:51:03 pm
ΠΕ 60 και 953 θέση στον Πίνακα, λογικά θα έπεσα στην 946
Kαποιοι μπορει να μην ειχαν κανει καν αιτηση για αναπληρωτες. Αφου οι πολυτεκνοι διοριζονται ετσι και αλλιως μονιμοι και στον τοπο τους τι να την κανουν την αιτηση για αναπληρωτη. Αρα στον πινακα των αναπληρωτων θα υπαρχουν μονο οσες ειχαν ηδη προυπηρεσια απο ασεπ ή ως τριτεκνες και εγιναν φετος πολυτεκνες.
Παράθεση από: Termar στις Αυγούστου 27, 2009, 05:54:09 pmΠΕ 60 και 953 θέση στον Πίνακα, λογικά θα έπεσα στην 946Ετσι μάλλον.......με λίγη τύχη φεύγεις α'φάση.....μπράβο... ;)Εγώ είμαι πιο κάτω
εγω ειμαι 1220 περιπου λετε για 2η φαση? γιατι καποιος ειπε για πινακα διορισμων οτι κοιταμε...? τον πινακα αναπληρωτων βλεπουμε για αναπληρωση ετσι δεν ειναι?
ας ελπισουμε να μαθουμε το βραδακι με sms . ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΑΠΟΨΕ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΓΩΝΙΑ
Να σας ρωτήσω κάτι...υπάρχει περίπτωση να πάρουν μόνο πχ.500(λέμε τώρα) άτομα στην α΄φάση; Έχει γίνει ποτέ αυτό σε ΠΕ60; Με σειρά 300 υπάρχει περίπτωση να πέσω μέσα σε έναν απτους 30 νομούς που δήλωσα; Λογικά δεν κοιτάνε όλες τις περιοχές που δηλώσαμε και με σειρά,όπου έχει κενό, σε τοποθετούν; Σαν πιόνια ένα πράγμα.....;