0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
mina επηρεάζει αν ακολουθήσουν τις εγκυκλίους γιατι γράφει ότι προηγούνται οι προσλήψεις της ειδικής. Και αυτό γιατί πολλοί απο αυτούς που θα προσληφθούν στην ειδική είναι και στους πίνακες της γενικής αγωγής.Νομιζω οτι εχεις δικαιο.Σ ευχαριστω
παιδια μολις εμαθα απο εγκυρη πηγη, αλλιως δεν θα το ανεφερα, οτι ετοιμαζουν τα ονοματα για δευτερα. εγω ειμαι γυρω στο 1460 οποτε δεν 8α ειμαι στις πρωτες φασεις αλλα καλο κουραγιο σε ολους μας. μακαρι να γινοταν παντως καμμια ανατροπη κ να εβγαιναν σημερα. με αυτους ποτε δεν ξερεις.....
Στο facebook το alfavita.gr απανταει στην ερωτηση μιας κοπελας για το ποτε θα ανακοινωθει η Α φαση:Σε εμάς είπαν μέχρι Δευτέρα, οπότε δεν μπορούμε να πούμε ότι θα βγουν οι αναπληρωτές τη Δευτέρα. Μπορεί σήμερα, μπορεί αύριο, μπορεί τη Δευτέρα. Τίποτα δεν είναι απόλυτα σίγουρο... Υπομονή!
Παράθεση από: penny_ct στις Αυγούστου 28, 2009, 03:10:33 pmΣτο facebook το alfavita.gr απανταει στην ερωτηση μιας κοπελας για το ποτε θα ανακοινωθει η Α φαση:Σε εμάς είπαν μέχρι Δευτέρα, οπότε δεν μπορούμε να πούμε ότι θα βγουν οι αναπληρωτές τη Δευτέρα. Μπορεί σήμερα, μπορεί αύριο, μπορεί τη Δευτέρα. Τίποτα δεν είναι απόλυτα σίγουρο... Υπομονή!Τι αύριο;
Δεν νομίζω οτι χάλασε κανέναν απο αυτούς που ηταν πιο κάτω απο εμένα το 2008-2009 στην α φάση ΠΕ60 που πήγα στην ειδική αγώγη και τους "άδειασα την γωνιά"!Αν και πιστεύω οτι φέτος δεν θα τηρηθεί αυτή η σειρα προσλήψεων γιατι η ειδική εμείνε πισω... Παίζουν με τα δικά μας νεύρα,που ουτε πίνακες έχουμε δει ακόμα, ας μην την πληρώσουν και άλλοι!
επομενως αδικα ξεροσταλιαζουμε μπροστα στον υπολογιστη. Πως θα περασει ολοκληρο σαββατοκυριακο;