0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κατέβηκα μόνο 5 θέσεις
Παράθεση από: eam στις Αυγούστου 28, 2009, 02:50:37 pmΔεν νομίζω οτι χάλασε κανέναν απο αυτούς που ηταν πιο κάτω απο εμένα το 2008-2009 στην α φάση ΠΕ60 που πήγα στην ειδική αγώγη και τους "άδειασα την γωνιά"!Αν και πιστεύω οτι φέτος δεν θα τηρηθεί αυτή η σειρα προσλήψεων γιατι η ειδική εμείνε πισω... Παίζουν με τα δικά μας νεύρα,που ουτε πίνακες έχουμε δει ακόμα, ας μην την πληρώσουν και άλλοι! Καλησπερα κι απο μενα... Να σε ρωτησω κατι eam? Eπειδη φοβαμαι οτι θα με παρουν στα ΣΜΕΑ η προυπηρεσια μου θα μετραει ως ΠΕ60 ή ως ΠΕ61. Δεν εχω τελειωσει παιδαγωγικο ειδικης αγωγης αλλ δηλωσα ναι στο κουτακι για τα ΣΜΕΑ...Σε ευχαριστω πολυ εκ των προτερων.....
Δεν νομίζω οτι χάλασε κανέναν απο αυτούς που ηταν πιο κάτω απο εμένα το 2008-2009 στην α φάση ΠΕ60 που πήγα στην ειδική αγώγη και τους "άδειασα την γωνιά"!Αν και πιστεύω οτι φέτος δεν θα τηρηθεί αυτή η σειρα προσλήψεων γιατι η ειδική εμείνε πισω... Παίζουν με τα δικά μας νεύρα,που ουτε πίνακες έχουμε δει ακόμα, ας μην την πληρώσουν και άλλοι!
το θεμα ειναι οτι δεν ξερουμε ποσους αναπληρωτες θα παρουν φετος και οι περισσοτεροι ειμαστε οριακα για την α φαση τουλαχιστον