0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Όχι δεν έχουν αφαιρεθεί τα ονόματα της πρώτης φάσης.Η φίλη σου μάλλον δεν κοίταξε προσεκτικά,αποκλείεται να μην υπάρχει στον πίνακα.Πρώτα θα βγει η φάση και μετά θα ανανεωθούν οι πίνακες.
Παράθεση από: mona στις Αυγούστου 31, 2009, 09:44:30 amΌχι δεν έχουν αφαιρεθεί τα ονόματα της πρώτης φάσης.Η φίλη σου μάλλον δεν κοίταξε προσεκτικά,αποκλείεται να μην υπάρχει στον πίνακα.Πρώτα θα βγει η φάση και μετά θα ανανεωθούν οι πίνακες.Μαλλον δε θα κοίταξα σωστα......!!! Θα ξανακοιτάξω ...λέτε να την άγχωσα άδικα?
Το παρατήρησα και εγώ αυτό με το alfavita. Δεν δίνει κάμια πληροφορία, ενώ πριν έδινε! Τι ανανέωση ήταν αυτή που έκαναν στους πίνακες? εγώ δεν άλλαξα θέση
Καλημέρα! Εύχομαι να έχετε πολύ σύντομα ΚΑΛΑ νέα όσοι περιμένετε και αγωνιάτε... Να ρωτήσω κάτι που μου έκανε εντύπωση...Ψάχνοντας για κάποιες φίλες (αγωνιώ κι εγώ και στενοχωριέμαι ότι μπορεί να έχω δώσει άθελά μου και "ψεύτικες" ελπίδες... ) και συγκρίνοντας τους πίνακες τους τωρινούς με τα δεδομένα του 07-08 (δηλαδή αμέσως μετά τον προηγούμενο διαγωνισμό) ειδα μεγάλη διαφορά στην σχέση μορίων-σειρά στον πίνακα. Δηλαδή το 2007 τα άτομα με 24 πάνω κάτω μόρια ήταν περίπου μεταξύ 800κάτι-1000 στον πίνακα ενώ τώρα βρίσκονται 1800+...!!!!!! Τι έγινε? Έχει γράψει σχετικά καλά ο κόσμος και "φίσκαρε" ο πίνακας στις οριακές για κλήση-"φιλέτα" θέσεις? Γιατί η μείωση των διορισμών (ok, είχαν αφαιρεθεί παραπάνω άτομα τότε μετά τους διορισμούς αλλά όχι τόσα πολλά παραπάνω!) δεν δικαιολογεί τόσο μεγάλη διαφορά.Το 2007 λοιπόν κάποιος με περίπου 24 μόρια έφυγε με την τρίτη φάση (λογικό αφού είχε σειρά γύρω στο 900) και φανταζόμουν (πριν βγουν οι ανανεώσεις των πινάκων) ότι και φέτος θα γίνει πάνω κάτω κάτι παρόμοιο (πόση απόκλιση θα μπορούσε να έχει?). Τώρα αναρωτιέμαι αν θα μπορέσει να κληθεί γενικά κάποια στιγμή φέτος... Έχει εντοπίσει κάποιος αυτή τη διαφορά?