0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
επειδή είμαι ταυτόχρονα σε 2 forum, στο alfavita αναφέρουν ότι μέχρι τις 4 θα έχουν βγει....
Εσύ PO-PA-KI που τα ξέρεις όλα αυτά?Είναι έγκυρη η πήγή σου?
Παράθεση από: MARGARITA_23 στις Αυγούστου 31, 2009, 02:44:51 pmεπειδή είμαι ταυτόχρονα σε 2 forum, στο alfavita αναφέρουν ότι μέχρι τις 4 θα έχουν βγει...."ΜΟΛΙΣ ΠΗΡΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΟΤΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 4 ΘΑ ΕΧΟΥΝΕ
ΑΡΧΑΓΓΕΛΕ περσι δηλαδή που τους κάλεσαν τους αναπληρωτές ήξεραν που ήταν τοποθετημένοι οι υπεράριθμοι , νεοδιόριστοι και φέτος δεν ξέρει κανείς τίποτα?
Παράθεση από: arist2 στις Αυγούστου 31, 2009, 02:43:21 pmΑΡΧΑΓΓΕΛΕ περσι δηλαδή που τους κάλεσαν τους αναπληρωτές ήξεραν που ήταν τοποθετημένοι οι υπεράριθμοι , νεοδιόριστοι και φέτος δεν ξέρει κανείς τίποτα?Υπάρχουν διευθύνσεις-γραφεία που δεν έχουν κάνει καν τις τοποθετήσεις αυτών που βρίσκονται σε διάθεση (καλή ώρα σαν κι εμένα),ενώ πέρισυ αυτό είχε αποφασιστεί από 18 Ιουλίου, ούτε έχουν βγάλει τις αποσπάσεις εντός ΠΥΣΠΕ (πχ η Α Αθήνας). Επίσης εκκρεμούν οι δεύτερες αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ. Με αυτά τα δεδομένα δεν μπορεί να υπάρχει ολοκληρωμένη εικόνα των λειτουργικών κενών που έχει κάθε διεύθυνση. Δικαιολογείται επομένως να είναι σχετικά μικρός ο αριθμός της Α φάσης. Επιπλέον το 2007 (δηλαδή την πρώτη χρονιά μετά το διαγωνισμό) η Α φάση είχε 634 αναπληρωτές. Οι αποκλίσεις δηλαδή δεν είναι μεγάλες.