0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
δε θελω να φανω ασεβης αλλα χε..κα για τον αρχιεπισκοπο αυτη τη στιγμη...αλλο με καιει..αλλα δε βλεπω φως στο τουνελ..αμαν βρε παιδια απο παρασκευη μας το πανε απο μερα σε μερα..κροσια τα νευρα μου!!κοιμηθηκα μονο 3 ωρες κ εκανα γενικη σε ολο το σπιτι για να αποφυγω το να κολλησω ολη μερα στον υπολογιστη!!!ελεος!!(κ να φανταστει κανεις οτι το σπιτι ηταν ηδη καθαρο!!)
εκανα γενικη σε ολο το σπιτι για να αποφυγω το να κολλησω ολη μερα στον υπολογιστη!!!ελεος!!(κ να φανταστει κανεις οτι το σπιτι ηταν ηδη καθαρο!!)
Ξαναπήρε κανείς τηλέφωνο ή θα έχουν πια φύγει όλοι από το Υπουργείο?
καλησπέρα και κουράγιο παιδιά... ανήκω στους δασκάλους και θέλω να ρωτήσω το εξής: αν μας καλέσουν και πουν σε 3 ημέρες να παρουσιαστούμε έχει σημασία αν παρουσιαστώ την 1η ημέρα ή αν παρουσιαστώ την 3η? για τα μόρια στον πίνακα μετράει η ημερομηνία που παρουσιάζομαι στην πρωτοβάθμια ή η ημερομηνία που αναλαμβάνω υπηρεσία?
Παράθεση από: xaris-ma- στις Αυγούστου 31, 2009, 06:44:47 pmκαλησπέρα και κουράγιο παιδιά... ανήκω στους δασκάλους και θέλω να ρωτήσω το εξής: αν μας καλέσουν και πουν σε 3 ημέρες να παρουσιαστούμε έχει σημασία αν παρουσιαστώ την 1η ημέρα ή αν παρουσιαστώ την 3η? για τα μόρια στον πίνακα μετράει η ημερομηνία που παρουσιάζομαι στην πρωτοβάθμια ή η ημερομηνία που αναλαμβάνω υπηρεσία?Θα εννοείς την ημερομηνία που αναλαμβάνεις υπηρεσία στο σχολείο. Για τα μόρια στον πίνακα αλλά και μισθολογικά μετράει το πρώτο, για τους αναπληρωτές.