0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν μπορω να καταλάβω. Εφόσον 2000 αναπληρωτές θα πάρουν στην πρωτοβάθμια για Α΄θέση και απο αυτούς είναι οι 624 νηπιαγωγοί, πώς προκύπτουν 1492 δάσκαλοι; Και το αντίθετο, εαν 1492 είναι δάσκαλοι, πώς προκύπτουν 624 νηπιαγωγοί; Δεν βγαίνει; Μας δουλεύουν τελικά;
λοιπον, λεω να παρουν 2000 δασκαλους και κανενα νηπιαγωγο,γιατι μας εχουν για χ.......ο!!
Πήρα και εγώ στο υπουργείο και μου είπαν θα τα βγάλουν σήμερα και είναι 624 άτομα.Μου είπαν επίσης οτι τα άτομα είναι λίγα γιατί δεν τους έχουν στείλει όλα τα κενά τα οποία είναι πολλά ακόμα. Αυτός ο μήνας θα έχει 4-5 φάσεις!
Παράθεση από: bk στις Σεπτεμβρίου 01, 2009, 10:48:25 amλοιπον, λεω να παρουν 2000 δασκαλους και κανενα νηπιαγωγο,γιατι μας εχουν για χ.......ο!!Συμφωνώ. Παίζουν με τα νεύρα μας!
Παράθεση από: mary_c στις Σεπτεμβρίου 01, 2009, 10:44:21 amΠήρα και εγώ στο υπουργείο και μου είπαν θα τα βγάλουν σήμερα και είναι 624 άτομα.Μου είπαν επίσης οτι τα άτομα είναι λίγα γιατί δεν τους έχουν στείλει όλα τα κενά τα οποία είναι πολλά ακόμα. Αυτός ο μήνας θα έχει 4-5 φάσεις!Το ότι αυτός ο μήνας θα έχει 4-5 φάσεις σου το είπαν από το Υπουργείο ή το συμπεραίνεις?
Παράθεση από: tina_nt στις Σεπτεμβρίου 01, 2009, 10:53:50 amΠαράθεση από: mary_c στις Σεπτεμβρίου 01, 2009, 10:44:21 amΠήρα και εγώ στο υπουργείο και μου είπαν θα τα βγάλουν σήμερα και είναι 624 άτομα.Μου είπαν επίσης οτι τα άτομα είναι λίγα γιατί δεν τους έχουν στείλει όλα τα κενά τα οποία είναι πολλά ακόμα. Αυτός ο μήνας θα έχει 4-5 φάσεις!Το ότι αυτός ο μήνας θα έχει 4-5 φάσεις σου το είπαν από το Υπουργείο ή το συμπεραίνεις?Μου το είπαν από το Υπουργείο.