0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
συγχαρητηρια σε ολους οσους διοριστηκαν. παω βοιωτια. ξερει κανεις που παρουσιαζομαι; θηβα η λειβαδια;
οκ τα βρήκα! Πατάς αλφαβητικά στο κάτω μέρος.!
συναδελφοι συγχαρητιρια γαι τον διορισμο σας!!!!!!καλη αρχη..θελω λιγο την βοηθεια σας!!εγω στον πινακα αναπληρωτων εχω σειρα 1137.τωρα που πηραν 538 ατομα τα αφαιρω γαι αν βρω την καινουρια σειρα μου?επισης απο τους 86 τριτεκνους οι 10 ηταν πανω απο μενα..αρα αφαιρω 538+10 και εχω σειρα 589?αν ναι απο την εμπειρια σας σε ποια φαση και ποιο μηνα να ελπιζω???σας ευχαριστω εκ των προτερων!!!
Παράθεση από: elenaV στις Σεπτέμβριος 01, 2009, 12:46:12 μμσυναδελφοι συγχαρητιρια γαι τον διορισμο σας!!!!!!καλη αρχη..θελω λιγο την βοηθεια σας!!εγω στον πινακα αναπληρωτων εχω σειρα 1137.τωρα που πηραν 538 ατομα τα αφαιρω γαι αν βρω την καινουρια σειρα μου?επισης απο τους 86 τριτεκνους οι 10 ηταν πανω απο μενα..αρα αφαιρω 538+10 και εχω σειρα 589?αν ναι απο την εμπειρια σας σε ποια φαση και ποιο μηνα να ελπιζω???σας ευχαριστω εκ των προτερων!!! Σωστά τα υπολογίζεις!!!Εκτός απροόπτου , μέσα στο Σεπτέμβριο...
Μια ερώτηση ακόμη συνάδελφοι. Κάποιος που έχει καλύτερη σειρά απο έναν τρίτεκνο και έχουν ζητήσει π.χ. Α΄Αθηνών, την θέση θα την καλύψει αυτός με την καλύτερη σειρά στον πίνακα ή ο τρίτεκνος;
Παράθεση από: elenaV στις Σεπτέμβριος 01, 2009, 01:14:59 μμΜια ερώτηση ακόμη συνάδελφοι. Κάποιος που έχει καλύτερη σειρά απο έναν τρίτεκνο και έχουν ζητήσει π.χ. Α΄Αθηνών, την θέση θα την καλύψει αυτός με την καλύτερη σειρά στον πίνακα ή ο τρίτεκνος; Ο τρίτεκνος