0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα και συγχαρητήρια σε όσους φεύγουν για αναπληρωτές. Μία ερώτηση (χαζή, έξυπνη δεν ξέρω): Τώρα που διορίστηκαν οι πρώτοι αναπληρωτές θα ενημέρωθούν (υποθέτω) κάποιοι πίνακες? Αν ναι ποιοί είναι αυτοί? Ο ενιαίος διορισμών ή ο πίνακας αναπληρωτών? Γιατί στον πίνακα αναπληρωτών, μολονότι λέει ότι η τελευταία ενημέρωση έγινε χθες η σειρά μου δεν έχει αλλάξει... Δεν έχει ανανεωθεί ή θα πρέπει να το υπολογίζουμε εμείς κάθε φορά? Thanks και εύχομαι την καλύτερη τοποθέτηση για όλους!
οι αναπληρωτες πανε στην 1η επιλογη τους;
ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΕΙ; ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟ ΜΑΣ ΕΚΕΙ;
Συγχαρητήρια σε όλους τους συναδέλφους και από μένα!Διορίστηκα Δυτική Αττική Α.Ζεφύρι-Φυλή-Ανω ΛιόσιαΓνωρίζει κανείς τι παίζει εκει για να με βοηθήσει ποιο σχολείο είναι καλύτερο;Επίσης αυριο θα δηλώσουμε περιοχές ή θα μας πουν τα σχολεία που έχουν τα κενά για να τα δηλώσουμε;[/quotSouli,περυσι ήμουνα Ανω Λιοσια,απο όλες τις περιοχες της Α Δυτικης Αττικης είναι η καλυτερη επιλογη.Εγω ήμουνα στο 6ο νηπιαγωγειο,πολύ καλό και πολύ καλή διευθύντρια.Φέτος με στείλανε Α Πειραια. Καλή αρχή σε όλους...καλή δύναμη σε εσάς που περιμενετε τις επόμενες φάσεις!!!!!