0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τα μηνυματα πως τα στελνουν;;Με τη σειρά ;;;Σε πόση ώρα αραγε ολοκληρώνεται η διαδικασία;;;Δηλαδή αν αυριο πει κάποιος μου ήρθε τωρα μύνημα ενας αλλος σε ποση ώρα περιπου θα λαβει μήνυμα η καλυτερα ποσες ωρες το αργοτερο να περιμενει μηνυμα;;Το ρωτάω γιατι κάποιοι θα περιμενουν αλλα δε θα το λάβουν ποτε γιατι δεν θα διοριστουν τελικα φετοςΠόσο όμως να περιμενουν
Να ρωτήσω κάτι, αν κατάλαβα καλά πρώτα έρχεται μήνυμα και μετά ανακοινώνονται στο ιντερνετ, πρωτοβάθμιες κλπΤο ίδιο ερωτημα εχω και γω...Παράθεση από: aristos2 στις Αυγούστου 12, 2009, 08:00:07 amΑν γίνει το αντίστροφο, υπάρχει ζήτημα παρεξήγησης; όταν είσαι σε τέτοια εγρήγορση (έχω ξυπνήσει από τις 6.00 το πρωί) σε απασχολούν διάφορες απίθανες λεπτομέρειες....Καλημέρα σε όλους!
Αν γίνει το αντίστροφο, υπάρχει ζήτημα παρεξήγησης;
quote author=GEORZET link=topic=13862.msg199121#msg199121 date=1250053844]Παράθεση από: susan sarandon στις Αυγούστου 12, 2009, 02:04:53 amΝα ρωτήσω κάτι, αν κατάλαβα καλά πρώτα έρχεται μήνυμα και μετά ανακοινώνονται στο ιντερνετ, πρωτοβάθμιες κλπΤο ίδιο ερωτημα εχω και γω...Παράθεση από: aristos2 στις Αυγούστου 12, 2009, 08:00:07 amΑν γίνει το αντίστροφο, υπάρχει ζήτημα παρεξήγησης; όταν είσαι σε τέτοια εγρήγορση (έχω ξυπνήσει από τις 6.00 το πρωί) σε απασχολούν διάφορες απίθανες λεπτομέρειες....Καλημέρα σε όλους!Όταν λογής λογής "αλεξιπτωτιστές" θέτουν σε αμφισβήτηση ακόμη και τον διορισμό σου σε 2χρόνια, τέτοιες ερωτήσεις τουλάχιστον σε συγκινούν, ιδιαιτέρως το πρωί!Καλημέρα ...